Motorspektakel op het strand van Le Touquet-Paris Plage

17-12-2019

De Enduropale Le Touquet staat bekend als de zwaarste strandrace ter wereld! In 2020 vindt deze strandrace plaats van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari. Als motorsportliefhebber wil je dit niet missen!

Als motorsportliefhebber wil je dit niet missen! Doe mee of kom kijken naar de zwaarste strandrace voor motoren en quads ter wereld in Le Touquet-Paris Plage. Een evenement dat zijn weerga niet kent. De race aan de Franse Opaalkust is een enorme uitputtingsslag voor mens en machine en uitrijden is voor de meeste rijders dan ook al een overwinning. 

Ongekende massastart
Deze strandrace Enduropale Le Touquet trekt jaarlijks ongeveer en 2.000 deelnemers en 500.000 toeschouwers naar de Opaalkust in Noord-Frankrijk. Vanuit Dormio Resort Berck-sur-Mer is dit evenement eenvoudig te bezoeken. Er is geen zandwedstrijd in de wereld zoals deze drie uur durende ’extreme enduro’-race. Het bijzondere is dat alle rijders uit alle klassen tegelijk van start gaan. Ofwel: 2.000 racers sprinten over het strand naar de eerste bocht honderden meters verderop. Dat is een prachtige aanblik.

Boek nu uw verblijf!
Neem geen risico…. boek nu alvast een comfortabel verblijf in Dormio Resort Berck-sur-Mer op slechts 15 kilometer van Le Touquet-Paris Plage. Dan weet je zeker dat jij dit weekend niets mist!

Strandrace nabij Berck-sur-Mer