Wanneer wilt u overnachten?

Zwemmen bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Het is weer bijna zover, tijd om op pad te gaan. Maar dan in ons eigen land, volgt u ook de trend van een staycation in Nederland? Dit is de kans om de mooiste plekken van Nederland te ontdekken. Wij adviseren u om Maastricht uiteraard bovenaan de lijst te zetten.


Bij Dormio Hotel De Prins van Oranje vindt u de ultieme en perfecte staycation. Het naastgelegen vakantiepark beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een zwembad. Van een comfortabele hotelkamer tot een luxe prestige appartement met een panoramisch uitzicht. Waar verblijft u?

Zwembad op Dormio Resort Maastricht
Hele dag zwemmen, spelen en van de glijbaan roetsjen bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Zwembad bij uw hotel in Maastricht

Vergeet tijdens uw verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje niet uw bikini of badpak mee te nemen. Als gast kunt u gebruik maken van het binnenzwembad op het resort. Het is slechts een paar minuten lopen van het hotel. Hier kun u de hele dag zwemmen, spetteren, plonsen, spelen en van de glijbaan roetsjen. Dit maakt een verblijf in het hotel nog extra feestelijk. Vanuit het zwembad kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het groen rondom het resort.


Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook heel gezond! Dit is de ideale sport voor iedereen die zijn conditie wilt verbeteren.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Altijd zwemweer

Zwemmen is heerlijk! En het zorgt voor uren speelplezier. Daarom heeft het zwembad van Dormio Hotel De Prins van Oranje een bad voor volwassen en een kinderbad met speeltoestellen voor de kleintjes. Ook zijn de zwembaden overdekt. Weer of geen weer: bij Dormio Hotel De Prins van Oranje is het dus altijd zwemweer!

Zwembad bij Dormio Hotel Maastricht
Zwembad in Dormio Resort Maastricht

Handig om te weten

  • Het zwembad is alleen toegankelijk voor resort- en hotelgasten, van alle leeftijden.
  • Meld u bij de receptie voor een gratis zwempas.
  • Het zwembad beschikt een kleedruimtes, douches, toiletten, EHBO-ruimte en kluisjes.
  • Er is geen toezicht aanwezig in de zwembad.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]