Wanneer wilt u overnachten?

Geniet van onze wellnessarrangementen in Maastricht

Wilt u overnachten in het bruisende Maastricht én genieten van luxe wellnessfaciliteiten? Naast Dormio Hotel De Prins van Oranje bevindt zich Wellnessresort Maastricht. Laat u onderdompelen in luxe en boek nu een hotelkamer met ontbijt en een dagentree voor dit gloednieuwe spa- wellnesscentrum!

2-daags luxe wellnessarrangement

Geniet van een 2-daagse wellnessarrangement bestaande uit een hotelovernachting voor 2 personen met ontbijt bij Dormio Hotel De Prins van Oranje en een dagentree per persoon bij Wellnessresort Maastricht. Dit arrangement is geldig tot en met 31 augustus 2022 en van toepassing op aankomsten op zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. De prijs bedraagt € 175 voor 2 personen, exclusief toeristenbelasting.

 

Dit arrangement is geldig van 29 juni 2022 tot 31 augustus 2022.

 

Geniet van een 2-daagse wellnessarrangement bestaande uit een hotelovernachting voor 2 personen met ontbijt bij Dormio Hotel De Prins van Oranje en een dagentree per persoon bij Wellnessresort Maastricht. 
Dit arrangement is geldig tot en met 31 augustus 2022 en van toepassing op aankomsten op zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. 
De prijs bedraagt € 175 voor 2 personen, exclusief toeristenbelasting.
Wilt u langer verblijven in het bruisende Maastricht? Boek dan het 3-daagse wellnessarrangement bestaande uit uit twee hotelovernachtingen met ontbijt bij Dormio Hotel De Prins van Oranje en eenmaal een dagentree per persoon bij Wellnessresort Maastricht. 
Dit arrangement is geldig tot en met 31 augustus 2022 en van toepassing op aankomsten op zondag, maandag, dinsdag of woensdag.  
De prijs bedraagt € 295 voor 2 personen, exclusief toeristenbelasting.

3-daags luxe wellnessarrangement

Wilt u langer verblijven in het bruisende Maastricht? Boek dan het 3-daagse wellnessarrangement bestaande uit uit twee hotelovernachtingen met ontbijt bij Dormio Hotel De Prins van Oranje en eenmaal een dagentree per persoon bij Wellnessresort Maastricht. Dit arrangement is geldig tot en met 31 augustus 2022 en van toepassing op aankomsten op zondag, maandag, dinsdag of woensdag. De prijs bedraagt € 295 voor 2 personen, exclusief toeristenbelasting.

 

Dit arrangement is geldig van 29 juni 2022 tot 31 augustus 2022.

 

Wellnessresort Maastricht

Bezoek het luxe spa-wellnesscentrum

Het gloednieuwe Wellnessresort Maastricht heeft onlangs haar deuren geopend! Om u hier kennis mee te laten maken hebben we een speciaal wellnessarrangement voor u samengesteld. en verwelkomt u graag om volledig tot rust te komen! In het spa-wellnesscentrum kunt u genieten van diverse baden en sauna’s, zoals de panoramasauna, de openhaardsauna of de zoutkristalsauna. Daarnaast kunt u ter plaatse een rustgevende massage of beautybehandeling (tegen betaling) bijboeken. Sluit de dag af met een heerlijk hapje en een drankje in het restaurant en uw spadag is compleet!

Verblijf in een royale hotelkamer in Maastricht

Na zo’n relaxte dag hoeft u niet in de auto te stappen naar huis, maar verblijft u bij het naastgelegen viersterren Dormio Hotel De Prins van Oranje. De comfortabele hotelkamers zijn geschikt voor 2 personen en beschikken over airconditioning en gratis draadloos internet. Bij het hotel kunt u gratis parkeren en uiteraard kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten. Het hotel is gelegen op slechts 10 minuten fietsen van het Vrijthof en in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Dé ideale bestemming om de veelzijdige omgeving te verkennen!

Hotelsuite Panorama Dormio Hotel De Prins van Oranje

Kom volledig tot rust in Maastricht!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]