Wanneer wilt u overnachten?

Romantisch hotelarrangement Maastricht

Wilt u er even lekker tussenuit? Een romantisch weekendje weg met z’n tweeën? Combineer een heerlijk verblijf in de prachtige stad Maastricht met een heerlijk ontbijt en/of diner. Als gast van Dormio Hotel De Prins van Oranje bent u, conform de huidige richtlijnen, van harte welkom in ons restaurant ’t Proeflokaal Eten op het Wilhelmus. U boekt nu heel eenvoudig een hotelarrangement met ontbijt of halfpension. Graag zetten wij de verschillende arrangementen voor u op een rij!

Boek nu uw romantisch hotelarrangement

Kies voor een luxe hotelkamer of voor een hotelsuite met open keuken en royaal balkon/terras. Daarnaast kunt u een keuze maken uit een verblijf met ontbijt of halfpension. Het ontbijt en diner worden geserveerd in ’t Proeflokaal Eten. Hieronder ziet u de mogelijkheden en prijzen.

 

Hotelkamer + ontbijt € 50 p.p.
Hotelkamer + halfpension € 80 p.p.
Hotelsuite + ontbijt € 60 p.p.
Hotelsuite + halfpension € 90 p.p.


Direct reserveren? Stuur dan een e-mail naar receptie@dormioresortmaastricht.nl. Geef in deze e-mail aan van welk arrangement u gebruik wilt maken en om welke periode het gaat.

Dormio Hotel De Prins vna Oranje - Maastricht - hotelkamer
Wijn - Romantisch hotelarrangement

Voorwaarden hotelarrangementen

De genoemde arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid en zijn enkel geldig als u met twee personen komt. De getoonde prijzen zijn per persoon per nacht, exclusief verblijfsbelasting van € 5,50 per persoon per nacht. De actie loopt van 25 oktober tot en met 27 november 2020.

We hopen u snel te mogen verwelkomen in Dormio Hotel De Prins van Oranje!

Romantisch verblijven in Maastricht

De maanden oktober en november staan in het teken van de herfst en Maastricht is dan ook de perfecte plek voor een nachtje weg met uw geliefde. U kunt er heerlijk winkelen en lekker door het oude en nieuwe centrum slenteren. Wanneer de bladeren van de bomen vallen, kunt u voor de complete vakantiebeleving tijdens een wandeling genieten van het herfstzonnetje in de prachtige omgeving van Maastricht.

Romantische fietstocht door het bos
Dormio Hotel De Prins van Oranje - ontbijt

Prinsheerlijk ontbijten bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Word uitgerust wakker in één van onze luxe hotelkamers of -suites en geniet van het prachtige uitzicht over het Limburgse heuvellandschap of het resort. Wij serveren iedere dag een heerlijk uitgebreid ontbijt in 't Proeflokaal op het Wilhelmus om uw romantische verblijf in Dormio Hotel De Prins van Oranje compleet te maken.

 

Meer weten >>>

Vorstelijk dineren

Bij ’t Proeflokaal Eten kunt u genieten van een heerlijk diner! Houdt u van vis, vlees of eet u liever vegetarisch? Als u kiest voor een arrangement met halfpension, bent u verzekerd van een heerlijk diner voor twee. Wij laten u graag kennismaken met onze gerechten. Vergeet niet wat ruimte te reserveren voor onze heerlijke desserts. Eet smakelijk!

Dormio Hotel De Prins van Oranje - hotelarrangement - diner 't Proeflokaal

Dormio Hotel De Prins van Oranje