Wanneer wilt u overnachten?

Fore!

15% zomerkorting voor gasten van Dormio

Golfen bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Houdt u van golfen? Dan komt u bij Dormio Hotel de Prins van Oranje uitstekend aan uw trekken. Voor gasten van Dormio Hotel de Prins van Oranje Maastricht is er een speciale kortingsactie, bekijk hieronder de voorwaarden.

 

Boek hier uw verblijf >>>
Golfbanen bij Dormio
Golfen bij Hotel De Prins

International Golf Maastricht

De golfbaan van International Golf Maastricht, ‘De Maastrichtsche’, ligt direct naast het hotel. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden en is op een natuurlijke manier ingepast in het landschap. Het is één van de hoogstgelegen golfbanen van Nederland en biedt prachtige vergezichten over Nederland en België.

De Championship Course is een ruime en veelzijdige baan van wedstrijdkaliber met 18 holes op 75 hectaren, werkelijk een lust voor het oog. De hoogteverschillen, waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers zorgen voor uitdagende 'signature' holes. Daarnaast zijn de holes grensoverschrijdend: sla af in Nederland en landt in België. 

 

Boek hier uw verblijf >>>

Golf Henri-Chapelle

Golf Henri-Chapelle ligt in een uitzonderlijk mooie omgeving op 35 minuten rijden van Maastricht in het hart van de Belgische Ardennen. Het landschap is typisch voor het Land van Herve: groen en heuvelachtig. Het past perfect in een magische omgeving, omringd door bomen, hagen, velden en fruitbomen. In feite is Henri-Chapelle niet één baan, maar drie: “Les Viviers” (18 holes), “Le Charlemagne” (18 holes) en “La Chapelle” (9 holes). Voor elk niveau is er altijd een baan binnen handbereik.

 

Boek hier uw verblijf >>>
Golfveld van Henri-Chapelle
Golfen bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

15% zomerkorting voor gasten van Dormio

Als gast van Dormio Hotel De Prins van Oranje krijgt u 15% korting op zomer greenfee voor volwassenen: 18 holes Championship course en 9 holes Limburg course. De korting wordt verrekend bij de receptie van de Maastrichsche Golf op vertoon van de reserveringsbevestiging van het verblijf op Dormio Hotel De Prins van Oranje.

Deze korting is niet van toepassing op 9 holes Championship course en golf clinics. De driving range is enkel toegankelijk voor golfers, er worden geen clubs uitgeleend.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Golfen tijdens uw verblijf in Maastricht

Wilt u tijdens uw weekendje weg werken aan uw golf-skills of wilt u juist kennismaken met de sport? Boek een green fee bij International Golf Maastricht of kies voor een golfclinic tijdens een weekendje weg met vrienden. In het viersterren hotel Dormio Hotel De Prins van Oranje heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving én de golfbanen. Hét perfecte verblijf voor tijdens uw golfweekendje! 

Boek nu uw verblijf in Maastricht!
Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]