Wanneer wilt u overnachten?

Faciliteiten van Dormio Hotel De Prins van Oranje

Receptie

Dormio Hotel De Prins van Oranje ligt aan het plein Het Wilhelmus bij Dormio Resort Maastricht. Aan dit plein vindt u de receptie van het hotel en het resort. De receptie is 24 uur per dag geopend. U kunt hier terecht voor uw check in en check out, het verlengen van uw verblijf of het verzoek voor een late check out. Daarnaast kunt u er ook terecht voor alle informatie over Maastricht en andere leuke locaties in de omgeving, zoals Bilzen, Hasselt, Luik en Aachen. 

 

Bij de receptie vindt u ook de mini-markt.

Receptie Dormio Resort Maastricht

Bakkerij

Bij de bakkerij op Het Wilhelmus kunt u elke dag terecht voor een uitgebreid assortiment broodjes, vers geperste jus d’orange, streekproducten en... vlaai van één van de betere bakkers van Maastricht.

 

De bakkerij is geopend van 07.00 tot 21.00 uur. 

Ontbijten in 't Proeflokaal

Ontbijt in ’t Proeflokaal is dagelijks mogelijk van 07:30 uur t/m 10:30 uur. Het betreft een (koud)ontbijtbuffet voor € 15,-. Reserveren is gewenst.

Grand café 't Proeflokaal

In grand café ’t Proeflokaal op Het Wilhelmus proeft u écht lokaal! Dit is hét etablissement waar Nederlandse en Belgische streekproducten elkaar ontmoeten. Waar Nederlandse en Belgische abdijbieren en trappistenbieren gebroederlijk naast elkaar gedijen, waar wijnen van de beide Limburgse buurlanden elkaar de hand reiken en waar u nog kunt genieten van lokaal gestookte gin. Kunt u niet kiezen? Laat u dan verleiden tot een Proeverij!


Grand café ’t Proeflokaal is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur, op zaterdag en zondag vanaf 10.00 tot 00.00 uur.

Food Court

Geniet in festivalsferen van vers bereid streetfood van de food trucks op ons Food Court. Proef hier de verse, pure en eerlijke smaken zoals lekker eten bedoeld is. Maak uw keuze voor local food, Italian food of Tex Mex, of neem het gewoon lekker allemaal… Gezelligheid en lekker eten en drinken gaan hand in hand in het Food Court!

 

Het Food Court heeft wisselende openingstijden en sluitingsdagen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van Dormio Resort Maastricht.

 

Fietsverhuur Dousberg

Stadsfietsen, e-bikes en kinderfietsen van hoge kwaliteit en met een keuze uit verschillende versnellingen kunt u huren bij Fietsverhuur Dousberg. Bij de fietsverhuur en de receptie zijn diverse fietsroutes en -kaarten verkrijgbaar om de prachtige omgeving van Maastricht en omgeving te ontdekken.

 

De fietsverhuur op Het Wilhelmus 2 is dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag 09.00 – 14.00 uur. Op zondag van 09.00 - 11.00 uur. U kunt ook voor uw komst een fiets reserveren via de website van Fietsverhuur Dousberg.

Zwembad

Weer of geen weer; Het is altijd weer om lekker te zwemmen in het binnenzwembad. Het zwembad is voorzien van een kinderspeelbad, een glijbaan, kleedruimtes, douches en kluisjes. In het zwembad is geen toezicht aanwezig.

 

Het zwembad is open van 09.00 tot 20.00 uur.

Mio Kids Club

Bij Dormio hebben we een superlieve mascotte Mio. Op Het Wilhelmus heeft hij ook zijn eigen Mio Kids Club met een leuk entertainmentprogramma voor kinderen. Wilt u weten wat er voor de kinderen elke dag te doen is? Bij de receptie kunt u een programma ophalen.

Wij bieden verder

 

 

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]