Wanneer wilt u overnachten?

Welkom bij de Mio Kids Club!

Als u met uw kinderen op vakantie gaat, is de vakantie natuurlijk pas geslaagd als uw kinderen een topvakantie hebben gehad. Bij Dormio Hotel De Prins van Oranje zorgen wij er daarom voor dat er voor uw kinderen van alles te beleven is. Als uw kinderen spelen en nieuwe vriendjes maken in de Mio Kids Club kunt u onbezorgd van uw verblijf genieten.

Speciaal voor onze jongste gasten: Mio Kids Club

Mio zorgt er samen met het Fun & Entertainment team voor dat er allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in de Mio Kids Club. Houdt uw kind van dansen, knutselen of buitensportactiviteiten? In de Mio Kids Club hoeven kinderen zich in de weekenden, schoolvakanties en tijdens feestdagen nooit te vervelen! Wilt u met het hele gezin lekker actief bezig zijn? Reserveer dan een speurtocht voor het gezin. Bij de receptie en in het Dormio Compass kunt u het volledige programma van de Mio Kids Club vinden. Bepaalde activiteiten, zoals lasergamen, kunnen tegen betaling zijn.

 

Boek nu uw verblijf in Maastricht!
Kinderanimatie bij Dormio Hotel Maastricht
Mio Kids Club bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Ontmoet Mio: ons vriendelijke huisdier!  

Mio is ons altijd vrolijke en lieve huisdier die op Dormio Resort Maastricht woont. Mio houdt van de bourgondische gezelligheid in Maastricht. Aan zijn iets te dikke buik kun je zien dat hij van lekker eten houdt, vooral de hamburgers van Dousberg Snack eet hij graag. Mio houdt van speurtochten, luieren, eten, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar spannende verhalen. U komt hem in de weekenden, schoolvakanties en op feestdagen regelmatig tegen in het Kids Kwartier op het naastgelegen resort om vriendjes en vriendinnetjes te maken, samen te spelen en high-fives uit te delen.

Kom alvast in de vakantiestemming!

Bekijk Mio op YouTube!

Mio's Cadeau Rad

Mio vindt het leuk om cadeautjes uit te delen daarom komt hij met zijn Mio Cadeau Rad elke dag naar het plein.

Boek hier uw verblijf >>>

Luister naar Mio op Spotify

Volg Mio ook op social media en mis niks van zijn avonturen!

Entertainment voor alle leeftijden!

Gaan er ook oudere kinderen mee? Of wilt u als volwassene genieten van een avondje uit? Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar organiseren we daarom op Dormio Resort Maastricht allerlei toffe activiteiten tijdens de schoolvakanties en feestdagen. Dormio Fun & Active wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor leeftijdsgenoten genoemd. 

Tijdens feestdagen en in de zomervakantie organiseren we, naast activiteiten voor uw kinderen, ook verschillende activiteiten voor volwassenen. Geniet op het gezellige Wilhelmus van livemuziek, speel mee met een spannende quizavond, bezoek de streekmarkt of laat uw smaakpapillen trakteren tijdens een thema-avond in onze horeca. Als dat geen gezellige vakantie wordt!

Fun & Active bij Dormio Hotel Maastricht

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]