Wanneer wilt u overnachten?

Fun & Entertainment voor jong en oud!

Verblijft u met het hele gezin bij Dormio Hotel De Prins van Oranje? Geniet van de leuke, uitdagende en afwisselende binnen- en buitenactiviteiten die ons enthousiaste Fun & Entertainment team organiseert voor verschillende leeftijdscategorieën. 

Dormio Fun & Mio voor kinderen tot 9 jaar

Mio Kids Club – 2 t/m 9 jaar

De jongste gasten, in de leeftijdscategorie van 2 tot en met 9 jaar, kunnen terecht in de Mio Kids Club waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd. Op het programma staan bijvoorbeeld dansjes, spelletjes en speurtochten. Wilt u uw kinderen alvast kennis laten maken met Mio? Lees hier verder.  

Dormio Fun & Active voor tieners

Dormio Fun & Active – 9 t/m 14 jaar

Voor de tieners, in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 14 jaar, hebben wij een speciaal Fun & Active programma samengesteld met toffe sportactiviteiten, leuke workshops en uitdagende spellen. Wilt u meer weten over deze ontmoetingsplek speciaal voor tieners? Lees hier verder.

Dormio Fun & Entertainment: speciaal voor volwassenen

Tijdens feestdagen en in de zomervakantie organiseren we, naast activiteiten voor uw kinderen, ook verschillende activiteiten voor volwassenen om uw verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje nog gezelliger te maken. Geniet direct voor het hotel op het gezellige Wilhelmus van livemuziek, speel mee met een spannende quizavond, bezoek de gezellige streekmarkt of laat uw smaakpapillen trakteren tijdens een wijnproeverij of thema-avond in onze horeca.

Wilt u weten wat er op het programma staat tijdens uw verblijf? Vraag naar het entertainmentprogramma bij de receptie of kijk tijdens uw verblijf op het Dormio Compass. Bepaalde activiteiten, zoals lasergamen, kunnen tegen betaling zijn.

Boek nu uw verblijf in Maastricht!
Live-optreden bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]