Boek hier uw verblijf in Obertraun

Proef de klassieke Oostenrijkse keuken in Gasthof Höllwirt

Het restaurant van Dormio Gasthof Höllwirt is erg populair en staat in de wijde omgeving zeer goed bekend. De vriendelijke bediening, de goede service en de uitgebreide menukaart maken een bezoek aan dit sfeervolle restaurant zeer de moeite waard!

Restaurant voor de échte visliefhebbers

Bent u een échte visliefhebber? Dan bent u bij restaurant Höllwirt aan het juiste adres. Op het menu staan veelal lokale en verse ingrediënten. De visspecialiteiten zijn een echte aanrader, in de Hallstättersee wordt de vis namelijk vers voor u gevangen. Höllwirt is zelfs bekroond tot beste visrestaurant in de regio!

 

Restaurant Höllwirt: verse vis en heerlijke regionale specialiteiten
Restaurant Höllwirt in het centrum van Obertraun

Geniet van klassieke Oostenrijkse specialiteiten

Naast vis, staan er ook andere typische Oostenrijkse specialiteiten op het menu. Veel gasten komen terug naar Gasthof Höllwirt voor de typisch Oostenrijkse gerechten die bereid worden in deze Oostenrijkse keuken. Alle gerechten worden met liefde bereid en dat proeft u! 

Boek nu uw overnachting bij Dormio Gasthof Höllwirt!

Heerlijke lunch of diner met uitzicht

Vanaf het gezellige, zonnige terras van Dormio Gasthof Höllwirt heeft u een prachtig uitzicht over de bergtoppen in de omgeving. U kijkt uit op de berg Krippenstein en het Five Fingers-uitkijkplatform. De prachtige omgeving maakt uw verblijf uit in dit typisch Oostenrijkse restaurant compleet. Wij raden u aan van te voren te reserveren om er zeker van te zijn dat er nog een tafeltje beschikbaar is.  

Geniet van Oostenrijkse gerechten bij Restaurant bij Dormio Gasthof Höllwirt

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]