Beleef een bourgondisch verblijf in Zuid-Limburg

Beleef een bourgondisch verblijf in Zuid-Limburg

Culinair verwenarrangement in Maastricht


  • 3 hotelovernachtingen
  • 5-gangenlunch of -diner in een Michelinsterrenrestaurant
  • 3-gangendiner bij 't Proeflokaal Eten
  • Flesje bubbels op de kamer

Het culinaire verwenarrangement is ideaal voor een bourgondisch verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje! Wij verwelkomen jullie graag voor een verblijf, gecombineerd met een gastronomische ervaring in de hoofdstad van het zuiden. Beleef 2 culinaire momenten direct bij het hotel en vul je verblijf aan met een bezoekje aan het centrum van Maastricht, dat zich op slechts 10 minuten fietsen van het hotel bevindt. Culinair genieten gegarandeerd!

Wil je het arrangement reserveren? Bel dan onze receptie via +31 43 204 30 80 en kies optie 2.

Boek telefonisch dit arrangement
Wat is inbegrepen in het culinaire verwenarrangement?

Wat is inbegrepen in het culinaire verwenarrangement?

Bij aankomst in Dormio Hotel De Prins van Oranje zijn de bedden voor je opgemaakt en ligt er een flesje bubbels voor je klaar om te proosten op een bourgondische midweek in Maastricht. Tijdens je verblijf ga je culinair genieten van een 5-gangenlunch of 5-gangendiner bij Michelinsterrenrestaurant Rantrée en een 3-gangendiner bij ’t Proeflokaal Eten. Eet smakelijk!

Over het culinaire verwenarrangement

Over het culinaire verwenarrangement

Periode: Het arrangement is te boeken voor een midweek van maandag tot en met donderdag of van dinsdag tot en met vrijdag, in de periode tot en met 25 juni 2024.

Prijs: De prijs bedraagt € 269 per persoon*. Dit bedrag is exclusief drankjes, reserveringskosten (€ 38,50 per reservering) en toeristenbelasting en heffingen (€ 6,20 per persoon, per nacht). Op je reservering is het standaard prijstarief van toepassing.

Openingstijden: Michelinsterrenrestaurant Rantrée is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag. ’t Proeflokaal Eten is geopend op maandag en donderdag.

* De prijs is gebaseerd op een verblijf met 2 personen. Voor een 1-persoonsverblijf geldt een toeslag van € 45.

Boek nu het culinaire verwenarrangement

Boek nu het culinaire verwenarrangement

Kun je niet wachten om een bourgondisch verblijf in Maastricht te beleven en culinair te genieten bij Michelinsterrenrestaurant Rantrée en ’t Proeflokaal Eten? Boek dan nu het culinaire verwenarrangement! Neem telefonisch contact op met de receptie via +31 43 204 30 80 en kies optie 2 om je reservering te plaatsen.