Beleef een onvergetelijke zomervakantie
op één van onze mooie vakantiebestemmingen

Beleef een onvergetelijke zomervakantie
op één van onze mooie vakantiebestemmingen

Zomervakantie in het binnen- of buitenland


De zomervakantie is hét moment van het jaar om volop te genieten van je vakantie in het binnen- of buitenland. Over het algemeen ben je tijdens de zomervakantie verzekerd van heerlijke temperaturen en is er van alles te beleven voor diverse leeftijden. De zomervakantie is niet voor niets één van de meest populaire momenten van het jaar om lekker op vakantie te gaan. Geniet jij deze zomer ook van een heerlijk verblijf in het binnen- of buitenland?

Of je nu een liefhebber bent van een strandvakantie, een stedentrip, een actieve vakantie of een autovakantie, tijdens de zomervakantie is er van alles mogelijk in het binnen- of buitenland! Neem bijvoorbeeld een duik in de Middellandse Zee, zoek de koelte op boven op de bergen of bezoek één van onze andere mooie vakantiebestemmingen. Ga je samen met je kinderen op vakantie? Op het merendeel van onze resorts en hotels wordt tijdens de zomervakantie de leukste kinderanimatie georganiseerd door ons enthousiaste Fun & Entertainment-team!

Ben je benieuwd naar het aanbod van Dormio Resorts & Hotels? Bekijk hieronder onze vakantiebestemmingen en boek je verblijf tijdens de zomervakantie!

Toeristische toplocaties
Binnen- en buitenland
Diverse strandbestemmingen
Uitgebreide faciliteiten

Filter & sorteer

Op vakantie tijdens de zomervakantie?

De ideale tijd van het jaar om heerlijk te ontspannen en te genieten van een welverdiende vakantie

Geniet jij graag van een luxe strandvakantie direct aan de Middellandse Zee? Beleef je liever een actieve bergvakantie in de Alpen, trek je er graag op uit in een natuurrijke omgeving of bezoek je graag een levendige stad in eigen land?

Voor elk type vakantie ben je bij Dormio aan het juiste adres. Wij verwelkomen je tijdens de zomervakantie graag op één van onze mooie vakantiebestemmingen in het binnen- of buitenland! Waar ga jij deze zomer naartoe?