Header

Fun & Entertainment voor het hele gezin tijdens je verblijf bij Dormio


  • Mio Kids Club voor kinderen
  • Fun & Active voor tieners
  • Fun & Entertainment voor volwassenen

Ons enthousiaste Fun & Entertainment team organiseert op meerdere resorts gezellige, uitdagende en afwisselende binnen- en buitenactiviteiten. Niet alleen kinderen kunnen hier terecht voor leuke animatie, maar ook volwassenen. Zo kun je samen met het hele gezin genieten van een onvergetelijk verblijf op de resorts van Dormio Resorts & Hotels. Het aanbod aan Fun & Entertainment activiteiten verschilt per resort en kan seizoensafhankelijk zijn.

Bekijk alle resorts en hotels

Mio Kids Club - 2 t/m 9 jaar

Onze jongste gasten, in de leeftijdscategorie van 2 tot en met 9 jaar, kunnen terecht in de Mio Kids Club waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd. Op het programma staan bijvoorbeeld leuke spelletjes, spannende speurtochten en dansen met Mio. Wil je je kinderen alvast kennis laten maken met Mio? Volg Mio dan op social media!

Lees hier verder

Dormio Fun & Active - 9 t/m 14 jaar

Voor tieners, in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 14 jaar, hebben wij een speciaal Fun & Active programma samengesteld met toffe sportactiviteiten, spannende outdoor activiteiten, leuke workshops en uitdagende spellen. Dit wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor tieners genoemd! Wil je meer weten over Fun & Active voor tieners?

Lees hier meer
Dormio Fun & Entertainment - volwassenen

Dormio Fun & Entertainment - volwassenen

Naast activiteiten voor kinderen worden er op diverse resorts ook een aantal activiteiten georganiseerd voor volwassenen. Zo kunnen niet alleen je kinderen genieten van leuke entertainment, maar ook jij als ouder. Geniet bijvoorbeeld van sfeervolle livemuziek, speel mee met een spannende quizavond of trakteer je smaakpapillen tijdens een thema-avond of wijnproeverij.

Wil je weten wat er op het programma staat tijdens je verblijf? Vraag naar het entertainmentprogramma bij de receptie of kijk tijdens je verblijf in het Dormio Compass.