Fun & Active

Dormio Fun & Active: toffe activiteiten voor tieners


Bij Dormio Fun & Active hebben we één doel: je kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen! Daarom organiseren wij op verschillende vakantiebestemmingen van Dormio Resorts & Hotels toffe activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar. Terwijl je tiener zich vermaakt met het leuke animatieprogramma bij Dormio Fun & Active, hoef je als ouder alleen nog maar te genieten van je vakantie!

Speciaal voor tieners: Dormio Fun & Active

Speciaal voor tieners: Dormio Fun & Active

Voor tieners hebben wij een actief en vooral erg gezellig activiteitenprogramma samengesteld. Het programma verschilt per resort en per seizoen, maar hierbij kun je denken aan uitdagende activiteiten zoals sporttoernooien, survival work-outs, levend Stratego, lasergamen of een leuke movie night. Zo kunnen tieners zich lekker uitleven tijdens jullie vakantie!

De ontmoetingsplek voor tieners op het resort

De ontmoetingsplek voor tieners op het resort

Dormio Fun & Active wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor tieners genoemd. Naast alle te gekke activiteiten, ontmoeten tieners hier ook leeftijdsgenoten om samen te chillen op het resort. Het is als tiener tijdens de vakantie tenslotte ook lekker om even weg te zijn van volwassenen en kleine kinderen om leeftijdsgenoten te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.

Beleef Fun & Active tijdens je verblijf

Wil je samen met je tiener op vakantie en genieten van een onvergetelijk verblijf? Je vindt onze leuke Fun & Active activiteiten op de volgende vakantiebestemmingen:

Meer weten? Vraag bij de receptie naar het Dormio Fun & Active programma of kijk bij aankomst op het Dormio Compass.

Mio Kids Club voor jonge kinderen

Wil je naast je tiener ook nog met een jonger kind op vakantie? Kinderen van 2 tot en met 9 jaar zijn van harte welkom in de Mio Kids Club! Hier kunnen zij lekker knutselen, dansen, zingen, spannende buitenactiviteiten beleven en speuren tijdens een uitdagende speurtocht. Wil je meer weten over de Mio Kids Club?

Lees hier meer