Mio Kids Club

Mio Kids Club: de leukste activiteiten voor kinderen


Als je met je kinderen op vakantie gaat, is de vakantie natuurlijk pas echt geslaagd als je kinderen een geweldige vakantie hebben gehad. Bij Dormio Resorts & Hotels zorgen wij er daarom voor dat er voor je kinderen van alles te beleven is in de Mio Kids Club. Als je kinderen lekker spelen en nieuwe vriendjes maken tijdens hun verblijf, kun jij als ouder ook onbezorgd van je verblijf genieten!

Bekijk onze resorts & hotels

Speciaal voor onze jongste gasten: de Mio Kids Club

Mio organiseert samen met ons enthousiaste Fun & Entertainment team de leukste activiteiten in de Mio Kids Club! Is je kind gek op dansen, knutselen of lekker buiten spelen? Dan kunnen kinderen zich volop vermaken in de Mio Kids Club.

Bij de receptie en in het Dormio Compass kun je het volledige programma van de Mio Kids Club vinden.

Maak kennis met Mio: ons vrolijke huisdier

Mio is ons altijd vriendelijke en speelse huisdier dat op verschillende resorts van Dormio woont. Mio is dol op de gezellige sfeer en het heerlijke eten op onze resorts, wat je kunt zien aan zijn iets te dikke buik. Daarnaast is Mio gek op speurtochten, luieren en spannende verhalen. Mio maakt graag nieuwe vriendjes op onze resorts om samen de leukste avonturen te beleven.

Bekijk onze Resorts & Hotels

Ontmoet Mio tijdens je verblijf

Mio is op bepaalde momenten van het jaar te vinden op verschillende resorts om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken, samen te spelen en high-fives uit te delen. Je vindt Mio op de volgende resorts:

Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Mio neemt je graag mee op avontuur! Niet alleen als je op één van onze resorts bent, maar ook via zijn social media-kanalen. Mis niets van Mio’s avonturen en volg Mio op Facebook, Instagram of TikTok. Zo kun je Mio alvast leren kennen en vriendjes worden met Mio. Zien wij jullie snel op social media of op ons resort?

Facebook van Mio
Instagram van Mio
TikTok van Mio

video still

Dans je ook mee met Mio via YouTube?

Ben jij al heel nieuwsgierig naar Mio? En kun je niet wachten om Mio te ontmoeten in de Mio Kids Club? Ontmoet Mio alvast via YouTube en leer het officiële Mio-dansje op de vrolijke muziek van Mio! Daarnaast leert Mio je ook graag hoe je hotdogs kunt maken.

YouTube van Mio

Luister Mio's vrolijke liedjes via Spotify

“Mio, oe-oh, oe-oh, oe-oh” 🎵 Zing jij ook mee met de vrolijke liedjes van Mio? Op Spotify vind je allerlei leuke liedje van Mio in verschillende talen. Zo kun jij straks uit volle borst meezingen als je bij ons op het resort bent. Wat wordt jouw favoriete liedje?

Spotify van Mio

Fun & Active voor tieners

Niet alleen voor jonge kinderen, maar ook voor tieners van 9 tot en met 14 jaar worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd op onze resorts. Fun & Active wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor tieners genoemd. Hier kunnen zij leeftijdsgenoten ontmoeten en allerlei uitdagende binnen- en buitenactiviteiten beleven. Wil je meer weten over Fun & Active voor tieners?