Beleef een onvergetelijke zomervakantie in Obertraun
bij de Mio Kids Club

Beleef een onvergetelijke zomervakantie in Obertraun
bij de Mio Kids Club

Welkom bij de Mio Kids Club!


  • Animatie voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar
  • Dansen, spelen en knutselen met Mio
  • Geopend in de zomervakantie

Als je met je kinderen in de zomer op vakantie gaat, is de zomervakantie natuurlijk pas echt geslaagd als je kinderen een onvergetelijke vakantie beleven! Op Dormio Resort Obertraun zorgen wij er daarom voor dat er ook voor de jongste gasten in de zomervakantie van alles te beleven is met ons leuke animatieprogramma. Als je kinderen lekker spelen en nieuwe vriendjes maken in de Mio Kids Club, kun je onbezorgd van je verblijf genieten!

Ontdek het resort
Ontmoet Mio: ons vriendelijke huisdier

Ontmoet Mio: ons vriendelijke huisdier

Mio is ons altijd vrolijke en lieve huisdier dat op Dormio Resort Obertraun woont. Mio houdt van de gezelligheid op ons resort en van heerlijk eten, dat is ook te zien aan zijn iets te dikke buik. Mio is daarnaast ook dol op speurtochten, luieren, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar spannende verhalen. Je komt hem in de maanden juli en augustus regelmatig tegen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken, samen te spelen en high-fives uit te delen. Komen jullie ook?

Speciaal voor onze jongste gasten: Mio Kids Club in de zomer

Samen met het enthousiaste Fun & Entertainment team zorgt ons vriendelijke huisdier Mio ervoor dat er in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in de Mio Kids Club. Is je kind dol op dansen, knutselen of buitensportactiviteiten? In de Mio Kids Club hoeven kinderen zich in de maanden juli en augustus nooit te vervelen! Bij de receptie en in het Dormio Compass kunt je het actuele animatieprogramma van de Mio Kids Club vinden.

Boek hier je familievakantie
Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Mio neemt je graag mee op avontuur! Niet alleen als je bij ons op resort bent, maar ook via zijn social media-kanalen. Mis niets van Mio’s avonturen en volg Mio op Facebook, Instagram of TikTok. Zo kun je Mio alvast leren kennen en vriendjes worden met Mio. Zien wij jullie snel op social media of op ons resort?

Facebook van Mio
Instagram van Mio
TikTok van Mio

video still

Dans je ook mee met Mio via YouTube?

Ben jij al heel nieuwsgierig naar Mio? En kun je niet wachten om Mio te ontmoeten in de Mio Kids Club? Ontmoet Mio alvast via YouTube en leer het officiële Mio-dansje op de vrolijke muziek van Mio! Daarnaast leert Mio je ook graag hoe je hotdogs kunt maken.

YouTube van Mio

Luister Mio's vrolijke liedjes via Spotify

“Mio, oe-oh, oe-oh, oe-oh” 🎵 Zing jij ook mee met de vrolijke liedjes van Mio? Op Spotify vind je allerlei leuke liedje van Mio in verschillende talen. Zo kun jij straks uit volle borst meezingen als je bij ons op het resort bent. Wat wordt jouw favoriete liedje?

Spotify van Mio
Fun & Active programma speciaal voor tieners

Fun & Active programma speciaal voor tieners

Gaan er ook oudere kinderen mee? Speciaal voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar is er ook van alles te beleven met het Fun & Active programma! Ons team organiseert allerlei toffe activiteiten tijdens de zomervakantie, zoals stoere outdooractiviteiten en leuke avondspellen. Dormio Fun & Active wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor jonge tieners genoemd!