Beleef de leukste uitstapjes en maak je verblijf
in de Oostenrijkse Alpen onvergetelijk

Beleef de leukste uitstapjes en maak je verblijf
in de Oostenrijkse Alpen onvergetelijk

Uitstapjes in en rondom Obertraun


  • Indrukwekkende omgeving in de Oostenrijkse Alpen
  • Direct bij de Hallstättersee
  • Vele activiteiten voor jong en oud

Wil je genieten van de leukste uitstapjes in en rondom Obertraun tijdens je verblijf op Dormio Resort Obertraun? Ons resort is gelegen in de Oostenrijkse Alpen direct aan de schitterende Hallstättersee. Een prachtige omgeving om te verkennen met vele activiteiten om te beleven!

We hebben de leukste uitstapjes voor tijdens je verblijf op ons resort op een rijtje gezet. Dit hebben we onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving en activiteiten die je kunt beleven.

Ontdek het resort

Ontdek de mooie omgeving van Obertraun

Obertraun ligt in een indrukwekkende omgeving dat is toegevoegd aan de UNESCO-werelderfgoedlijst. Je vindt hier schitterende Hallstättersee en de bergachtige omgeving van de Oostenrijkse Alpen. Perfect voor heerlijke wandel- of fietstochten! Daarnaast kun je in de omgeving pittoreske steden bezoeken en vanaf een bijzonder uitkijkplatform genieten van een prachtig uitzicht over de Alpen!

Lees meer over wat er te zien is

Beleef de leukste activiteiten in Obertraun

Obertraun is een all-season vakantiebestemming waar van alles te beleven is voor jong en oud! Of je nu in de zomer wilt genieten van actieve bergsporten of in de winter van uitdagende wintersporten, er is voor elk wat wils. Zo maak je je verblijf in Obertraun onvergetelijk!

Lees meer over wat er te doen is