Beleef de leukste uitstapjes en maak je verblijf
in de Oostenrijkse Alpen onvergetelijk

Beleef de leukste uitstapjes en maak je verblijf
in de Oostenrijkse Alpen onvergetelijk

Uitstapjes in en rondom Obertraun


  • Indrukwekkende omgeving in de Oostenrijkse Alpen
  • Direct bij de Hallstättersee
  • Vele activiteiten voor jong en oud

Wil je genieten van de leukste uitstapjes in en rondom Obertraun tijdens je verblijf op Dormio Resort Obertraun? Ons resort is gelegen in de Oostenrijkse Alpen direct aan de schitterende Hallstättersee. Een prachtige omgeving om te verkennen met vele activiteiten om te beleven!

We hebben de leukste uitstapjes voor tijdens je verblijf op ons resort op een rijtje gezet. Dit hebben we onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving en activiteiten die je kunt beleven.

Ontdek het resort

Ontdek de mooie omgeving van Obertraun

Obertraun ligt in een indrukwekkende omgeving dat is toegevoegd aan de UNESCO-werelderfgoedlijst. Je vindt hier schitterende Hallstättersee en de bergachtige omgeving van de Oostenrijkse Alpen. Perfect voor heerlijke wandel- of fietstochten! Daarnaast kun je in de omgeving pittoreske steden bezoeken en vanaf een bijzonder uitkijkplatform genieten van een prachtig uitzicht over de Alpen!

Lees meer over wat er te zien is

Beleef de leukste activiteiten in Obertraun

Obertraun is een all-season vakantiebestemming waar van alles te beleven is voor jong en oud! Of je nu in de zomer wilt genieten van actieve bergsporten of in de winter van uitdagende wintersporten, er is voor elk wat wils. Zo maak je je verblijf in Obertraun onvergetelijk!

Lees meer over wat er te doen is

Bezoek de geweldige evenementen in en rondom Obertraun

Obertraun is een leuke all-season vakantiebestemming! Het hele jaar door is er van alles te beleven en zijn er diverse evenementen die je kunt bezoeken. Of je nu deel wilt nemen aan een sportief evenement in de winter of een kleurrijke evenement in de zomer wilt bijwonen; er is voor elk wat wils! Bekijk onze evenementenpagina voor de leukste evenementen in en rondom Obertraun om je verblijf onvergetelijk te maken.

Lees meer over evenementen
Voordeel van de Salzkammergut Card

Profiteer van de voordelen van de Salzkammergut Card

Tijdens een verblijf van minimaal 3 nachten kun je gratis een Salzkammergut Card halen bij de receptie. Het hele jaar door kun je hiermee profiteren van maximaal 25% korting op populaire bezienswaardigheden en activiteiten. Ontdek bijvoorbeeld de sprookjesachtige wereld van de ijsgrotten of beleef een spannende canyoning-tocht. Verder krijg je met de Salzkammergut Card korting op een bezoekje aan de zoutmijnen, de huur van skiuitrusting, een dagje ontspannen in één van de luxe wellnesscentra en nog veel meer!