Boek hier uw luxe vakantie in Oostenrijk

Fun & Entertainment - Mio Kids Club

Mio is ons vriendelijke, grote huisdier die op Dormio Resort Obertraun woont. Mio is dol op gezelligheid en plezier maken. dat komt ook omdat hij er met zijn korte pootjes en lange oren erg grappig uitziet. En dat hij van lekker eten houdt, is heel goed te zien aan zijn dikke buik! Wat dat betreft is hij op Dormio Resort Obertraun helemaal op zijn plek.

In het resort zijn ze dol op Mio. Hij heeft er zijn eigen Mio Kids Club gekregen. In die club is het altijd gezellig. Je kunt hem daar vinden, maar meestal gaat hij buiten op zoek naar kinderen die het leuk vinden om te spelen, dansen en gek doen. Ook houdt hij heel erg veel van knutselen en speurtochten. Mio's neus is daarvoor gemaakt. Word jij ook vriendjes met Mio? Gezellig! Bij de receptie van het resort ligt een speciaal Mio Kids Club-programma.

Luister naar Mio op Spotify

Volg Mio ook op social media en mis niks van zijn avonturen! 

Ontmoet Mio op het resort

Activiteiten met Mio

Mio is dol op speurtochten, luieren, eten, dansen, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar spannende verhalen. Hij maakt het liefste elke dag nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. 's Ochtends komt hij langs om te kijken of jullie goed hebben geslapen en wie er wil spelen. 's Middags knutselt hij graag met zoveel mogelijk kinderen. En voor hij gaat slapen, luistert Mio graag naar een verhaaltje. Komen jullie ook meeluisteren?

Foto's met Mio

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]