Ga mee op avontuur
met Dormio Fun & Active

Ga mee op avontuur
met Dormio Fun & Active

Beleef de leukste activiteiten voor tieners bij Dormio Fun & Active


  • Speciaal voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar
  • Van uitdagende outdooractiviteiten tot gezellige avondspellen
  • Perfect voor een familievakantie

Je kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen op Dormio Resort Obertraun: dat is waar het voor ons Fun & Active team om draait! Daarom organiseren we in de maanden juli en augustus allerlei toffe activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar. Als je kinderen zich vermaken bij Dormio Fun & Active dan hoef je nog maar één ding te doen: genieten van je welverdiende vakantie!

Ontdek het resort

Dormio Fun & Active: speciaal voor tieners

Voor de tieners hebben wij een actief en vooral heel gezellig activiteitenprogramma samengesteld. Zo kunnen je kinderen zich lekker uitleven! Op het programma staan allerlei sportieve activiteiten zoals voetbal en beachvolleybal. Op zoek naar actie op het water? Onder begeleiding gaan we met de tieners suppen en kajakken. In de avonden worden er spannende spelletjes georganiseerd zoals levend Stratego, een Selfiegame of een leuke movie night. Welke activiteit wordt de favoriet van jouw tiener?

Boek hier je familievakantie
De ontmoetingsplek op Dormio Resort Obertraun

De ontmoetingsplek op Dormio Resort Obertraun

Dormio Fun & Active wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor jonge tieners genoemd. Naast alle toffe activiteiten die hier worden georganiseerd, is dit ook dé plek om leeftijdsgenoten te ontmoeten en samen te chillen op Dormio Resort Obertraun. Het is als tiener tijdens de vakantie tenslotte ook lekker om even weg te zijn van jongere kinderen en volwassenen. De perfecte plek voor je tiener om te genieten van de zomervakantie!

Meer weten? Vraag bij de receptie naar het actuele Dormio Fun & Active programma of kijk bij aankomst op het Dormio Compass.

Mio Kids Club voor onze jongste gasten

Mio Kids Club voor onze jongste gasten

Ook voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar is er van alles te beleven op Dormio Resort Obertraun. In de Mio Kids Club organiseert Mio samen met het Fun & Entertainment team allerlei leuke activiteiten voor onze jongste gasten. Zo kunnen zij ook een geweldige vakantie beleven. Perfect voor een onvergetelijke familievakantie in Oostenrijk!