Wanneer wilt u op vakantie?

Hasselt: stad van de smaak

Een vakantie of weekendje naar Maastricht brengt u comfortabel door in Dormio Resort Maastricht. Het meest luxueuze vakantiepark van Zuid-Nederland. Een bezoek aan Maastricht maakt u pas echt compleet als u de omgeving van de bourgondische stad ontdekt. Op slechts een half uurtje rijden van Maastricht ligt de hoofdstad van het Belgische Limburg: Hasselt. Hasselt wordt niet voor niets ‘De stad van de smaak’ genoemd; het plaatsje zit namelijk boordevol smaakvolle winkeltjes, musea en horecagelegenheden.

Ontdek de rijke historie van Hasselt

Er zijn diverse mogelijkheden om de rijke historie van Hasselt op een leuke manier te ontdekken. Maak bijvoorbeeld de historische stadswandeling en kom langs indrukwekkende bezienswaardigheden. Haal bij het bureau Toerisme Hasselt een brochure en volg de koperen klinknagels in de stoepstenen. Deze klinknagels hebben de vorm van een hazelnoot, hét symbool van Hasselt. Of breng een bezoek aan het Jenevermuseum. Hier krijgt u uitleg over hoe de jenever gemaakt wordt en uiteraard kunt u na afloop een glaasje jenever proeven.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Plopsa Indoor Hasselt

Voor kinderen tussen de twee en acht jaar is er het themapark ‘Plopsa Indoor Hasselt’. Het park is overdekt en daardoor ideaal om te bezoeken als het wat slechter weer is. De attracties en bekleding van het park zijn volledig gebaseerd op bekende studio 100 figuren; dus stap in de Scheve Schuit van Piet Piraat, de Zweefmolen van K3 of in de achtbaan van Wicky de Viking.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Verblijven in Dormio Resort Maastricht

Als u wat meer tijd hebt, is een dagje Hasselt perfect te combineren met een bezoek aan het levendige Maastricht. Maak uw weekend Maastricht compleet met een overnachting in een van de luxe vakantiewoningen van twee tot twintig personen in Dormio Resort Maastricht.

Uw privéwellness

Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk comfortabele wellnesswoning? Na een dagje shoppen of wandelen kunt u heerlijk bijkomen in uw eigen bubbelbad of sauna.

 

Terug naar Omgeving Maastricht >>>
Wellnesswoning in Dormio Resort Maastricht

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]