Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

  1. Wanneer wilt u op vakantie?

    } }
  2. Aantal slaapkamers?

  3. Hoeveel personen?

  4. Faciliteiten

Geniet nu met uw kinderen in Maastricht

De woningen voor 6 tot 8 personen in het Kidskwartier zijn ideaal voor ouders met kleine kinderen. Als ze lekker aan het spelen zijn, kunt u ze rustig even uit het oog verliezen. De achtertuinen van de woningen in het Kidskwartier worden namelijk afgesloten door een lage heg met een toegangshek. Zo weet u dat uw spelende kinderen altijd ergens in de buurt zijn.  

De woningen zelf zijn ook volledig ingericht op (groot)ouders met (klein)kinderen. Er zijn 1 of 2 kamers volledig ingericht als kinderkamer met stapelbed en de woning heeft een wasmachine. Daarnaast heeft elke kidswoning aanvullend inventaris en speelgoed zoals een step, een bolderkar en een spelcomputer. Ook aan de veiligheid van uw kinderen is gedacht met kindersloten op de kastjes, kindvriendelijke stopcontacten en traphekjes bij de trappen in de woningen.

 

Maak ook kennis met het entertainmentprogramma en de Mio Kids Club.

Sorteer op