Wanneer wilt u op vakantie?

Fietsverhuur Dousberg

Shoppen of terrasje pikken in het centrum? Of verkent u liever het Limburgse heuvellandschap? Dan is de fiets het uitgelezen vervoermiddel. Bij Fietsverhuur Dousberg op het Wilhelmus in Dormio Resort Maastricht huurt u voordelig een kwaliteitsfiets die bij u past.

Fietsverhuur in Dormio Resort Maastricht

Omgeving verkennen

Fietsen is een lekker sportieve en milieuvriendelijke manier om de omgeving van Maastricht te bekijken. In Maastricht is het heerlijk fietsen, maar ook Valkenburg is prima bereikbaar met de fiets.

 

Voor iedereen een passende fiets

Fietsverhuur Dousberg heeft voor iedereen een passende fiets. U kunt er terecht voor stadsfietsen, hybride fietsen voor de langere afstanden en fietsen met trapondersteuning; de elektrische fiets. Ook voor kinderen zijn er verschillende fietsen te huur. Laat u gerust adviseren over welke fiets voor u geschikt is.

Een of meerdere dagen huren

Een fiets voor meerdere dagen huren is uiteraard ook mogelijk. Wij adviseren u uw fiets van te voren te reserveren. U weet dan zeker dat de door u gewenste fiets aanwezig is en op tijd voor u klaar staat. U kunt reserveren via de website van Fietsverhuur Dousberg.

 

Terug naar pagina 'Faciliteiten' >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]