Skigebied en pistes rond Flaine

Bent u benieuwd naar de skigebieden in de omgeving van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif? Bekijk hieronder de kaart van het skigebied rondom Flaine.

Skigebied en pistes rond Flaine

Schitterende skigebieden

Flaine is dé perfecte plek voor een actieve skivakantieHet prachtige skigebied Le Grand Massif in de Franse Haute-Savoie heeft goede sneeuwcondities dankzij de geografische ligging in de Voor-Alpen met de Mont Blanc als buffer. U kunt er meestal tot ver in april nog heerlijk skiën. Aan de overkant van de weg voor het resort begint een skipad waarover u naar de dichtstbijzijnde skilift op 2 kilometer glijdt. U wordt met de gratis skibus weer voor de deur van het resort afgezet.

Lees meer over de skigebieden >>>
Skigebieden in Le Grand Massif
Boek nu uw verblijf in de Franse Alpen

Boek uw wintersportvakantie in de Franse Alpen!

Op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif kan uw wintersport direct beginnen! Op maar liefst 1.850 meter hoogte vindt u diverse ruime en sfeervolle appartementen en chalets die in authentieke stijl zijn gebouwd. Als u ‘s ochtends wakker wordt en de gordijnen opent, kunt u genieten van een adembenemend uitzicht. In het hoofdgebouw van het resort bevindt zich, naast de receptie en het restaurant, een heerlijke wellnessruimte om na een actieve dag tot rust te komen. Daarnaast vindt u direct naast het resort een vestiging van Sport2000 waar u ski’s, snowboards, schoenen en helmen kunt huren. Kortom, Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde wintersportvakantie!

Boek uw verblijf hier >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]