Beleef geweldige uitstapjes tijdens je verblijf in de Franse Alpen

Beleef geweldige uitstapjes tijdens je verblijf in de Franse Alpen

Uitstapjes in en rondom Flaine


  • Gelegen in de Franse Alpen
  • Vele zomerse activiteiten
  • Diverse wintersportmogelijkheden

Beleef één van de vele leuke uitstapjes in Flaine tijdens je verblijf op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif! In het winterseizoen bieden de diverse skigebieden je allerlei mogelijkheden om te skiën, snowboarden of te genieten van een andere populaire winterse activiteit. Ook ’s zomers valt er van alles te beleven in en rondom Flaine voor jong en oud!

We hebben de leukste uitstapjes voor tijdens je verblijf op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif op een rijtje gezet. Dit hebben we onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving en activiteiten die je kunt ondernemen.

Ontdek het resort

Verken de prachtige omgeving rondom Flaine

Flaine is omgeven door de imposante bergen van de Franse Alpen. Daarnaast vind je in de omgeving sfeervolle dorpjes en steden die zeker een bezoekje waard zijn tijdens je verblijf. Bezoek ook zeker de indrukwekkende uitzichtpunten met een panoramisch uitzicht over de omgeving, diverse landschappen en het schitterende ‘Venetië van de Alpen’!

Lees meer over wat er te zien is

Beleef de leukste activiteiten in de Franse Alpen tijdens je verblijf in Flaine

In de Franse Alpen is het hele jaar door van alles te beleven. Of je nu een wintersportliefhebber bent of graag in de zomer geniet van uitdagende bergsporten, er is voor elk wat wils! In het winterseizoen kun je hier niet alleen skiën, snowboarden en après-skiën, maar nog veel meer spannende winterse activiteiten beleven. In de zomer kun je als gast van ons resort gratis deelnemen aan vele zomers activiteiten in Flaine met de Flaine zomerpas.

Lees meer over wat er te doen is