Beleef een onvergetelijke wintersportvakantie
op ons resort in de Franse Alpen

Beleef een onvergetelijke wintersportvakantie
op ons resort in de Franse Alpen

Skigebieden en -pistes rond Flaine


  • Prachtige skigebieden in de Haute-Savoie met goede sneeuwcondities
  • Skipad direct voor de deur
  • Skiverhuur naast ons resort

In de directe omgeving van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in Flaine vind je diverse skigebieden voor zowel beginnende als ervaren wintersporters. Ben je benieuwd naar deze skigebieden? Bekijk hieronder de kaart en boek je verblijf!

Ontdek de skigebieden

Bekijk de kaart

Bekijk de kaart
Ontdek het skigebied Le Grand Massif

Ontdek het skigebied Le Grand Massif

Wist je dat het skigebied Le Grand Massif tot de top 10 grootste skigebieden van Frankrijk behoort? De sneeuwzekere pistes bevinden zich op een hoogte van tussen de 700 en 2.500 meter, waarvan een groot deel boven de 1.500 meter. Je geniet hier van de mooie landschappen en een geweldig uitzicht over de Mont Blanc.

Interessante feitjes:

  • 139 pistes met een totale lengte van 266 kilometer
  • 62 skiliften
  • 3 funparks
  • Dal op 700 meter hoogte
  • Hoogtepunt op 2.500 meter hoogte

Schitterende skigebieden in en rond Flaine

Flaine is dé perfecte plek voor een actieve skivakantie! Het prachtige skigebied Le Grand Massif in de Franse Haute-Savoie beschikt over goede sneeuwcondities dankzij de geografische ligging in de Voor-Alpen met de Mont Blanc als buffer. Je kunt er meestal tot ver in april nog heerlijk skiën. Lenteskiën is in deze regio daarom ook erg populair! Aan de overkant van de weg voor ons resort begint een skipad waarover je naar de dichtstbijzijnde skilift op 2 kilometer glijdt. Je wordt met de gratis skibus weer voor de deur van het resort afgezet. Ideaal!

Bekijk de skigebieden
Boek je wintervakantie in de Franse Alpen

Boek je wintervakantie in de Franse Alpen

Op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif kan je wintersportvakantie direct beginnen. Op maar liefst 1.850 meter hoogte vind je de sfeervolle appartementen en chalets die in authentieke stijl zijn gebouwd. Als je ‘s ochtends wakker wordt en de gordijnen opent, kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de bergen. In het hoofdgebouw van het resort bevindt zich, naast de receptie en het restaurant, een wellnessgedeelte om na een actieve dag heerlijk tot rust te komen. Daarnaast vind je direct naast het resort Sport2000 waar je je wintersportuitrusting huren. Kortom, ons resort beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagde wintersportvakantie!