Direct genieten van je wintersportvakantie?
Huur dan je uitrusting direct naast ons resort!

Direct genieten van je wintersportvakantie?
Huur dan je uitrusting direct naast ons resort!

Wintersportuitrusting huren in Flaine


  • Skiverhuur direct naast ons resort
  • Uitdagende pistes in de omgeving
  • Perfecte wintersportbestemming voor het hele gezin

Heb je nog geen eigen wintersportuitrusting of wil je graag je uitrusting op locatie huren zodat je die niet mee hoeft te nemen op reis? Dan kun je je wintersportuitrusting huren bij Sport2000, direct naast Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in Flaine. Het enige wat je hoeft te doen is je spullen ophalen bij de winkel en je kunt direct de piste op!

Boek hier je wintersportvakantie
Skiverhuur Sport2000 in Flaine voor je favoriete wintersportuitrusting

Skiverhuur Sport2000 in Flaine voor je favoriete wintersportuitrusting

Direct naast de receptie van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif vind je een vestiging van Sport2000 waar je je wintersportuitrusting kunt huren. Je kunt hier van alles huren, waaronder ski's, snowboards, schoenen, helmen, stokken, toerski's, langlaufski's en funsets. Kortom; alles wat je nodig hebt voor je wintersportvakantie in de Franse Alpen! Daarnaast is er ook een vestiging van de skiverhuur in het dorp. Wil je toch andere ski's? Dan kun je deze snel en gemakkelijk omruilen bij de vestiging in het dorp. Zo kun je volop genieten van je wintersportvakantie met de wintersportuitrusting die het beste bij je past!

Voordelig je wintersportuitrusting reserveren

Op de website van Sport2000 kun je nu alvast extra voordelig je wintersportuitrusting reserveren in Flaine. Je ontvangt tot wel 15% korting én je krijgt de 7e dag gratis! Bovendien krijg je extra korting voor groepen vanaf 10 personen en zitten er geen extra kosten verbonden aan het slijpen of waxen. Zo ben je dus altijd goed voorbereid voor je wintersportvakantie!

Reserveer hier je uitrusting

Uitdagend skigebied voor een onvergetelijke wintersportvakantie

In de omgeving van ons resort in Flaine vind je diverse uitdagende pistes. Skigebied Le Grand Massif heeft maar liefst 265 kilometer aan pistes voor zowel jong als oud en is het op vier na grootste aaneengesloten skigebied van Frankrijk! Het gebied heeft een hoogte van 900 tot wel 2.500 meter en biedt je prachtige panoramische uitzichten op de Franse kant van de beroemde Mont Blanc. Beginnende en ervaren skiërs kunnen hier genieten van een heerlijke wintersportvakantie.

Boek hier je wintersportvakantie