Wanneer wilt u op vakantie?

Landal Eifeler Tor is Dormio Resort Eifeler Tor geworden

Wij zijn trots om aan te mogen kondigen dat Dormio Resort Eifeler Tor nieuw is in het aanbod van Dormio Resorts & Hotels. Vanaf 1 januari 2021 heeft Dormio Resorts & Hotels de verhuur van het resort op zich genomen. Dormio is geen onbekende op dit populaire vakantiepark in de Duitse Eifel. Dormio Leisure Development, onze ontwikkeltak, is initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Zo zijn we vanaf het begin bij het resort betrokken: van een stuk grond op een unieke locatie aan de Rursee tot en met de bouw van het park. Daarnaast heeft Dormio Resorts & Hotels het resort de afgelopen jaren al succesvol beheerd en geëxploiteerd. Sinds 1 januari 2021 hoort ook de verhuur van de vakantiewoningen en appartementen hierbij!

Landal Eifeler Tor wordt Dormio Resort Eifeler Tor
Vertrouwde kwaliteit op Dormio Resort Eifeler Tor

Vertrouwde kwaliteit tijdens uw vakantie

Wilt u met de hele familie of zelfs met meerdere generaties op vakantie op een unieke locatie midden in de natuur? Bent u toe aan quality time samen tijdens een weekendje weg in Duitsland? Of staat u graag met uw voeten op de pedalen van een mountainbike en zoekt u het perfecte verblijf voor de hele vriendengroep? Wat de reden ook is van uw bezoek aan de Duitse Eifel, wij zorgen ervoor dat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten!

Duitsers staan bekend om hun Pünktlichkeit en Gründlichkeit, u mag dus ook van uw verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor een hoog serviceniveau verwachten. Kwaliteit en comfort staan ook voorop bij Dormio Resorts & Hotels, dit zal niet veranderen vanaf 2021. Bij aankomst kunt u zich bij de receptie melden waar u in het Nederlands, Duits of Engels wordt geholpen. Na het inchecken verwijzen onze receptionisten u graag naar uw vakantiewoning of appartement. Hier treft u opgemaakte bedden bij aankomst, als dat geen goed begin van de vakantie is. Tijdens uw vakantie kunt u uiteraard met al uw vragen terecht bij onze receptie of het VVV-kantoor op het resort. De uitgebreide faciliteiten op het resort zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Dat noemen wij nou: onbezorgd genieten!

Flexibele verblijfsduur in de Duitse Eifel

Flexibiliteit is bij Dormio erg belangrijk. Om aan uw vakantiewensen te kunnen voldoen kunt u bij ons het aantal dagen dat u wilt verblijven dus flexibel kiezen. U bepaalt zelf op welke dag u aankomt, hoe lang u blijft en op welke dag u uitcheckt. Een midweek, lang weekend of bijvoorbeeld 10 dagen naar de Duitse Eifel? Het is allemaal mogelijk! Hierbij bent u dus niet gebonden aan vaste periodes of aankomstdagen.

Ontdek de omgeving van Dormio Resort Eifeler Tor
Uitgebreide faciliteiten op Dormio Resort Eifeler Tor

Geniet van uitgebreide faciliteiten op het vakantiepark

Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over uitgebreide faciliteiten die uw verblijf in Duitsland nog aangenamer maken. Maar, wij staan niet stil! Dormio Holidays wil continu blijven voldoen aan verwachtingen van haar gasten en nog liever, ze overtreffen. In 2021 zullen de faciliteiten daarom nog verder verrijkt worden.

Bekijk alle faciliteiten >>

Over Dormio Resort Eifeler Tor

Dormio Resort Eifeler Tor, voorheen dus Landal Eifeler Tor, is een luxe vakantiepark midden in de Duitse Eifel. Het resort is meermaals door Zoover uitgeroepen tot Beste Duitse Vakantiepark! Alles op het resort ademt de authentieke sfeer van de Eifel en overal bent u verzekerd van een schitterend uitzicht op het dal en de slingerende rivier de Rur. Op ons vakantiepark vindt u een uitgebreid aanbod aan vakantiewoningen, appartementen en penthouses.

 

Boek uw verblijf in de Eifel
Dormio Resort Eifeler Tor vakantiewoningen

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]