Geniet van een verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor,
voorheen Landal Eifeler Tor

Geniet van een verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor,
voorheen Landal Eifeler Tor

Overname van Landal Eifeler Tor naar Dormio Resort Eifeler Tor


  • Projectontwikkelaar en vanaf 1 januari 2021 ook verhuurder
  • Meermaals door Zoover uitgeroepen tot 'Beste Duitse Vakantiepark'
  • Unieke locatie midden in de Eifel
  • Uitgebreide faciliteiten om onbezorgd te genieten

Wij zijn trots met de overname van Landal Eifeler Tor en het resort nieuw in het aanbod van Dormio Resorts & Hotels te hebben mogen toevoegen als Dormio Resort Eifeler Tor. Vanaf 1 januari 2021 heeft Dormio Resorts & Hotels de verhuur van het resort op zich genomen. Dormio was geen onbekende op dit populaire vakantiepark in de Duitse Eifel. Dormio Leisure Development, onze ontwikkeltak, was initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Zo zijn we vanaf het begin bij het resort betrokken geweest: van een stuk grond op een unieke locatie aan de Rursee tot en met de bouw van het park. Daarnaast heeft Dormio Resorts & Hotels het resort de jaren voorafgaand aan de overname al succesvol beheerd en geëxploiteerd. Sinds 1 januari 2021 hoort ook de verhuur van de vakantiewoningen en appartementen hierbij.

Ontdek Dormio Resort Eifeler Tor

Vertrouwde kwaliteit tijdens je verblijf

Wil je met de hele familie of zelfs met meerdere generaties op vakantie op een unieke locatie midden in de natuur? Ben je toe aan quality time samen tijdens een weekendje weg in Duitsland? Of sta je graag met je voeten op de pedalen van een mountainbike en zoek je het perfecte verblijf voor de hele vriendengroep? Wat de reden ook is van je bezoek aan de Duitse Eifel, wij zorgen ervoor dat jullie onbezorgd van een heerlijk verblijf kunnen genieten!

Boek hier je verblijf

Onbezorgd genieten volgens Dormio Resort Eifeler Tor

Duitsers staan bekend om hun Pünktlichkeit en Gründlichkeit. Je mag dan ook een hoog serviceniveau verwachten van je verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor! De kwaliteit en comfort van dit mooie resort blijven behouden. Bij aankomst kun je je bij de receptie melden waar je in het Nederlands, Duits of Engels wordt geholpen. Na het inchecken verwijzen onze receptionisten je graag naar jouw vakantiewoning of appartement waar je opgemaakte bedden vindt. Tijdens je verblijf kun je uiteraard met al je vragen terecht bij onze receptie of het VVV-kantoor op het resort. De uitgebreide faciliteiten op het resort zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Dat noemen wij nou onbezorgd genieten!

Flexibele verblijfsduur op Dormio Resort Eifeler Tor

Flexibiliteit is bij Dormio erg belangrijk! Om aan je vakantiewensen te voldoen, kun je bij ons het aantal dagen dat je wilt verblijven flexibel kiezen. Je bepaalt zelf op welke dag je aankomt, hoe lang je blijft en op welke dag je uitcheckt. Een midweek, lang weekend of bijvoorbeeld 10 dagen naar de Duitse Eifel? Het is allemaal mogelijk! Hierbij ben je dus niet gebonden aan vaste periodes of aankomstdagen. Ideaal!

Flexibele verblijfsduur op Dormio Resort Eifeler Tor

Geniet van uitgebreide faciliteiten op Dormio Resort Eifeler Tor

Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over uitgebreide faciliteiten die je verblijf in de Eifel nog aangenamer maken. Maar wij staan niet stil! Dormio Resorts & Hotels wil continu blijven voldoen aan de verwachtingen van haar gasten en deze overtreffen. Vanaf 2021 zijn de faciliteiten daarom verrijkt om nog meer van je verblijf in de Eifel te kunnen genieten! Zo vind je sinds kort een binnenspeeltuin en kookstudio op het resort.

Over Dormio Resort Eifeler Tor

Dormio Resort Eifeler Tor, voorheen dus Landal Eifeler Tor, is een luxe resort midden in de Duitse Eifel. Het resort is meermaals door Zoover uitgeroepen tot ‘Beste Duitse Vakantiepark’! Alles op het resort ademt de authentieke sfeer van de Eifel en overal ben je verzekerd van een schitterend uitzicht op het dal en de slingerende rivier de Rur. Op ons vakantiepark vind je een uitgebreid aanbod aan vakantiewoningen, appartementen en penthouses. Alle ingrediënten voor een ontspannen verblijf in Duitsland vind je op Dormio Resort Eifeler Tor!

Ontdek Dormio Resort Eifeler Tor
Ontdek de uitgebreide faciliteiten

Ontdek de uitgebreide faciliteiten