Culinair genieten in Vallorcine
op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc

Culinair genieten in Vallorcine
op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc

Restaurant-Bar L’Ours Bleu in Vallorcine


  • Sfeervol restaurant met bar
  • Prachtig uitzicht over de bergen
  • Gezellig terras

In Restaurant-Bar L’Ours Bleu op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine kun je dagelijks heerlijk genieten van diverse specialiteiten! Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt en laat je in de avond verrassen door onze specialiteiten tijdens een smakelijk 3-gangendiner. Vanuit ons restaurant en vanaf het gezellige terras heb je tevens prachtig uitzicht over de omgeving. Dubbel genieten dus!

Het restaurant is gesloten van 10 september 2023 tot en met 16 december 2023.

Bekijk het menu
Feestelijk diner tijdens kerst of op oudejaarsdag

Feestelijk diner tijdens kerst of op oudejaarsdag

Maak dit jaar kerst of oudejaarsavond extra bijzonder met een uitgebreid diner in Restaurant-Bar L’Ours Blue! Wij hebben een feestelijk menu voor je samengesteld op kerstavond, de kerstdagen en oudejaarsdag. Zo kun je samen genieten van een gezellig en smakelijk diner, zonder zelf in de keuken te hoeven staan. Mogen wij jou tijdens de feestdagen verwelkomen? Bon appétit!

Begin de dag in Restaurant-Bar L’Ours Bleu met een goed ontbijt

Begin de dag in Restaurant-Bar L’Ours Bleu met een goed ontbijt

Een goed ontbijt is direct een goede start van je dag! Je bent ’s ochtends van harte welkom in ons restaurant voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Geniet van een heerlijk ontbijt met een warm kopje koffie en een vers broodje, onder het genot van een prachtig uitzicht over de omgeving.

Tip: neem plaats op het sfeervolle terras. Zo kun je niet alleen genieten van onze specialiteiten en het prachtige uitzicht maar ook van de frisse buitenlucht.

Restaurant-Bar L’Ours Bleu: dé plek voor een gezellig en culinair diner

Na een actieve dag in de Franse Alpen is het tijd voor een heerlijk diner! In ons Restaurant-Bar L’Ours Bleu kun je genieten van diverse culinaire hoogstandjes die door onze chef-kok worden bereid. Ben je een vis- of vleesliefhebber? Of eet je liever vegetarisch? Er is voor elk wat wils! In het sfeervolle restaurant of op het buitenterras kun je gezellig dineren met je partner, gezin of vriendengroep. Voor kinderen is er een speciale menukaart.

Bekijk hier het menu

Borrelen in de gezellige bar van Restaurant-Bar L’Ours Bleu

Je bent van harte welkom in de sfeervolle bar van Restaurant-Bar L’Ours Bleu om lekker te borrelen. Geniet van een heerlijk hapje en een drankje terwijl je de enerverende dag bespreekt met je partner, familie of vrienden! Vergeet ook vooral niet om één van onze heerlijke cocktails te proberen.

Boek hier je verblijf