Boek hier uw luxe vakantie in Oostenrijk

Faciliteiten in Dormio Resort Obertraun

Dormio Resort Obertraun beschikt over vele faciliteiten voor een heerlijk verblijf, waaronder:

  • binnenzwembad
  • een fitnessruime
  • wellness: sauna, voetenbaden, stortdouches
  • bar/restaurant Obertraun
  • een minimarkt

 

Binnenzwembad

Houdt u van lekker zwemmen? Dat kan in ons verwarmde binnenzwembad. Ideaal om te ontspannen en/of uw spieren los te maken na een dag skiën, wandelen, of sporten. Het zwembad beschikt over fijne extra’s zoals onderwater massagestralen en een 'jet-straal'. Er is ook een badje voor de allerkleinsten. Op de tweede verdieping van het zwembad kunt u heerlijk relaxen op de comfortabele ligstoelen. Vanuit het zwembad zijn de sauna's en wellness- en fitnessruimte makkelijk bereikbaar.

 

Het zwembad in Dormio Resort Obertraun is voor onderhoud gesloten van 13 november tot en met 23 november 2019. Vanaf zondag 24 november is het zwembad weer geopend.

 

Minimarkt

Bij de receptie in het hoofdgebouw bevindt zich de minimarkt. Het assortiment van de minimarkt bestaat onder andere uit verse broodjes, vleesbeleg en zoetbeleg, koffie, thee, koeken, melk, eieren, toiletpapier en toiletartikelen. Ook verkopen wij lectuur. En voor onze kleinste gasten hebben wij speelgoed. De minimarkt is in het hoogseizoen iedere dag geopend van 08:00 tot 17:00 uur.

 

Bezoek de sauna bij Dormio Resort Obertraun

Sport & wellness

Met sport en wellness blijf u lekker fit. Ook tijdens uw vakantie. De fitnessruimte van Dormio Resort Obertraun beschikt over professionele Nautilusapparatuur. Op het gebied van wellness hebben we drie verschillende sauna’s, voetenbaden en stortdouches.

Lees meer op de pagina Sport & wellness.

Restaurant Obertraun

In bar/restaurant Obertraun kunt u genieten van internationale culinaire gerechten en regionale specialiteiten. Op het terras kunt u in de zon genieten van een heerlijk glas wijn of een verkoelend biertje. In de zomermaanden kunt u elke dinsdag aanschuiven bij de barbecue-avond op het terras met schitterend uitzicht op de Hallstättersee en de ondergaande zon. Deze avond wordt muzikaal omlijst door diverse Oostenrijkse artiesten!

 

Lees meer over Restaurant Obertraun.

 

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]