Geniet van heerlijke seizoensproducten
bij Restaurant Obertraun

Geniet van heerlijke seizoensproducten
bij Restaurant Obertraun

Eten en drinken op Dormio Resort Obertraun


  • Lekker ontbijten, lunchen, dineren en borrelen op ons resort
  • Gezellige bar en restaurant
  • Geniet van de beste seizoensproducten

Geniet van heerlijk eten en drinken tijdens je verblijf op Dormio Resort Obertraun! Op ons resort vind je het sfeervolle Restaurant Obertraun waar je terecht kunt voor een smakelijk ontbijt, lekkere lunch, heerlijk diner of een gezellige après-ski.* Ook als je niet op ons resort verblijft, ben je hier van harte welkom.

Ontdek het resort
Heerlijk ontbijten tijdens je verblijf

Heerlijk ontbijten tijdens je verblijf

Begin de dag goed en geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijtje. Neem een lekker kopje koffie of thee, melk, diverse vruchtensappen en natuurlijk diverse soorten brood met divers beleg. Je bent iedere ochtend van harte welkom bij ons restaurant voor een smakelijk ontbijt. Start je de dag liever met een goed ontbijt in je eigen accommodatie? Ook dat is mogelijk! Bestel de avond van tevoren jouw favoriete broodjes bij onze minimarkt en de verse broodjes liggen de volgende dag voor je klaar. Eet smakelijk!

Culinair genieten in Restaurant Obertraun

Culinair genieten in Restaurant Obertraun

Bij Restaurant Obertraun op ons resort kun je terecht voor een smakelijk ontbijt, heerlijke lunch, uitgebreid diner of een gezellige borrel*. Het menu bestaat altijd uit gerechten die bereid zijn met de beste seizoensproducten. Voor onze jongste gasten is er een speciaal kindermenu. Wil je liever à la carte eten? Geen probleem! Bekijk hier ons uitgebreide à la carte menu voor de lunch en het diner. De warme houttinten en de aangename verlichting creëren een ontspannen sfeer. De ideale plek om je dag af te sluiten onder het genot van heerlijk eten en drinken!

Borrel op het terras of aan de bar

Borrel op het terras of aan de bar

Op het terras van ons restaurant kun je in de zon genieten van een heerlijk glas wijn of een verkoelend biertje met een schitterend uitzicht over de Hallstättersee. Proef ook zeker onze lekkere snacks en kleine gerechten! In de zomer bieden wij voor het ultieme vakantiegevoel een uitgebreid aanbod aan diverse cocktails en wordt er regelmatig een gezellige barbecue-avond georganiseerd met Oostenrijkse artiesten. In de winter kun je aan onze bar sfeervol après-skiën. Het terras is tevens de start en finish van één van de mooiste langlaufloipes van Obertraun.