Lekker sporten en ontspannen
in het wellnessgedeelte op ons resort

Lekker sporten en ontspannen
in het wellnessgedeelte op ons resort

Sport & Wellness op Dormio Resort Obertraun


  • Groot zwembad en een kinderbad
  • Fitnessruimte
  • Wellness met sauna's, voetenbaden en stortdouches
  • Massages en beautybehandelingen

Geniet tijdens je verblijf op Dormio Resort Obertraun van de sport- en wellnessfaciliteiten! Na een heerlijke trainingssessie kun je volop ontspannen in de zwembaden, sauna’s of voetenbaden op ons resort. Of laat je verrassen door een heerlijke massage of beautybehandeling. Alles wat je nodig hebt om lekker te bewegen en te ontspannen tijdens je verblijf in Obertraun, vind je op Dormio Resort Obertraun!

Ontdek het resort
Neem een duik in onze zwembaden

Neem een duik in onze zwembaden

Op Dormio Resort Obertraun vind je twee verwarmde binnenzwembaden waar je heerlijk kunt zwemmen of je spieren los kunt maken na een actief dagje in de prachtige natuur! Het zwembad beschikt over fijne extra’s zoals onderwater massagestralen en een jetstraal. Op de tweede verdieping kun je plaatsnemen op de comfortabele ligstoelen. Daarnaast is er een kinderbad, speciaal ontworpen voor onze jongste gasten. Dit zwembad heeft allerlei speelgoed zodat je kinderen zich volop kunnen vermaken!

Sport in het fitnessgedeelte

Tijdens je verblijf op Dormio Resort Obertraun kun je je conditie en kracht gewoon op peil houden! Ons fitnessgedeelte is voorzien van professionele apparatuur van Nautilus die ook geliefd is door de echte sportfanaten. Tijdens je trainingssessie kun je genieten van een prachtig uitzicht over de Krippenstein.

Boek hier je verblijf
Ontspan in één van de sauna’s

Ontspan in één van de sauna’s

Op Dormio Resort Obertraun kun je (tegen betaling) heerlijk ontspannen in één van de sauna’s. Je hebt de keuze uit drie verschillende sauna’s, voetenbaden en stortdouches. Wist je dat een bezoek aan de sauna heel goed is voor je gezondheid? Het stimuleert je bloedsomloop en verhoogt de weerstand. Daarnaast ontgift het je lichaam en worden je vochtreserves ververst. Reserveer dus snel je bezoek aan de sauna bij de receptie en ontspan!

Geniet van massages en beautybehandelingen

Op Dormio Resort Obertraun kun je niet alleen genieten van een ontspannende massage, maar ook van speciale behandelingen gericht op vermindering van cellulitis, spier- en gewrichtsklachten of ondersteuning bij het afvallen. Daarnaast bieden wij uiteraard ook traditionele massages aan met gebruik van essentiële oliën. Laat je ook verrassen door heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen of -massages. Kortom, op Dormio Resort Obertraun vind je alle ingrediënten om volledig tot rust te komen!

Boek hier je verblijf