Wanneer wilt u op vakantie?

Michelin-sterren Restaurant Rantrée

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje bevindt zich panoramarestaurant Rantrée, met een fantastisch 360 graden uitzicht over Maastricht en het Limburgse landschap. Bij Rantrée komen gezelligheid én haute cuisine samen. Het is eigentijds en sfeervol, modern, maar toch chic. Dezelfde balans ziet u terug in de gerechten en de bijpassende wijnen. Onlangs is Restaurant Rantrée bekroond met een Michelin-ster! Geniet tijdens uw verblijf op Dormio Resort Maastricht ook van een diner op hoog niveau!

Michelin-sterren Restaurant Rantrée
Michelin-sterren Restaurant Rantrée

Gastronomie voor iedereen

Elke twee maanden stelt chef-kok Ralph Hermans een nieuwe tongstrelende en verrassende menukaart samen. Sommelier Jennifer Silvius-Hermans zorgt ervoor dat de wijnen hier naadloos op aansluiten. Met hun keukenbrigade werken zij met passie aan een plek waar haute gastronomie bereikbaar is voor iedereen, waar u samen kunt genieten en waar alles klopt tot in de kleinste details.

 

Boek hier uw overnachting in Maastricht >>>

Geniet van een heerlijke lunch of diner

Restaurant Rantrée is geopend voor lunch en diner. De keuken van Rantrée gaat graag mee met de seizoenen, daarom passen ze de menu’s regelmatig aan om u van elk seizoen het beste te kunnen serveren. De uitgebreide menukaart biedt mogelijkheden om heerlijk te genieten van 7 gangen. Voor een overzicht van de actuele openingstijden en om online te reserveren, gaat u naar de website van Restaurant Rantrée.

Michelin-sterren Restaurant Rantrée

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]