Wanneer wilt u op vakantie?

Fun & Entertainment - Mio Kids Club

Mio is ons vriendelijke, grote huisdier die op Dormio Resort Maastricht woont. Mio houdt heel erg van gezelligheid. Met zijn korte pootjes en lange oren ziet hij er grappig uit. En aan zijn iets te dikke buik kun je zien dat hij van lekker eten houdt. Hij is op Dormio Resort Maastricht dus helemaal op zijn plek.

Door de huidige richtlijnen moet de Mio Kids Club helaas haar deuren sluiten tot en met 9 februari. Maar ons Fun & Entertainment team heeft hier samen met Mio iets op bedacht. Met een aangepast programma bezorgen we kinderen tijdens hun verblijf op Dormio Resort Maastricht toch nog een grote glimlach op hun gezicht!

Op het programma staan onder andere speurtochten voor kinderen, buitensportactiviteiten en een bezoek van Mio aan het resort. Met het hele gezin lekker actief bezig zijn? Doe dan mee aan de speurtocht voor het hele gezin (op reservering) of bestel een leuk knutselpakket voor in de vakantiewoning. D
aarnaast gaat de Mio Cadeau Show on tour: uw kids kunnen bij uw vakantiewoning of -appartement aan Mio's Cadeau Rad draaien. Uiteraard houden we rekening met de actuele richtlijnen en dragen onze medewerkers mondkapjes. Informeer naar het programma bij de receptie. 

Luister naar Mio op Spotify

Volg Mio ook op social media en mis niks van zijn avonturen! 

Ontmoet Mio op het resort

Mio Kids Club

Activiteiten met Mio

Mio houdt van speurtochten, luieren, eten, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar spannende verhalen. Je vindt hem bijna elke dag in het Kids Kwartier om vriendjes en vriendinnetjes te maken en met ze te spelen. 's Ochtends komt hij langs om te kijken of jullie goed hebben geslapen en wie er mee wil spelen. 's Middags knutselt hij graag met iedereen die wil meedoen. En voor hij gaat slapen, luistert Mio graag naar een verhaaltje. Komen jullie ook meeluisteren?

 

Foto's met Mio

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]