Wanneer wilt u op vakantie?

Fun & Entertainment - Mio Kids Club

Mio is ons vriendelijke, grote huisdier die op Dormio Resort Maastricht woont. Mio houdt heel erg van gezelligheid. Met zijn korte pootjes en lange oren ziet hij er grappig uit. En aan zijn iets te dikke buik kun je zien dat hij van lekker eten houdt. Hij is op Dormio Resort Maastricht dus helemaal op zijn plek.

 

Hij heeft er zelfs zijn eigen Mio Kids Club. Daar is het altijd gezellig. Mio gaat altijd op zoek naar kinderen die met hem willen spelen, dansen en gek doen. Verder is hij dol op knutselen en speurtochten. Daar heeft hij een heel goede neus voor. Word jij ook vriendjes met Mio?  Bij de receptie van het resort ligt een speciaal Mio Kids Club-programma.

 

De Mio KidsClub is vanaf 28 april weer geopend. Natuurlijk volgen wij hierbij de landelijke richtlijnen. De activiteiten worden buiten georganiseerd, waardoor we voldoende ruimte hebben.

Luister naar Mio op Spotify

Volg Mio ook op social media en mis niks van zijn avonturen! 

Ontmoet Mio op het resort

Mio Kids Club

Activiteiten met Mio

Mio houdt van speurtochten, luieren, eten, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar spannende verhalen. Je vindt hem bijna elke dag in het Kids Kwartier om vriendjes en vriendinnetjes te maken en met ze te spelen. 's Ochtends komt hij langs om te kijken of jullie goed hebben geslapen en wie er mee wil spelen. 's Middags knutselt hij graag met iedereen die wil meedoen. En voor hij gaat slapen, luistert Mio graag naar een verhaaltje. Komen jullie ook meeluisteren?

 

Foto's met Mio

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]