Wanneer wilt u op vakantie?

Op avontuur met Dormio Fun & Active!

Bij Dormio Fun & Active hebben we één doel: uw kinderen een topvakantie bezorgen. Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar organiseren we daarom op Dormio Resort Maastricht allerlei toffe activiteiten tijdens de schoolvakanties en feestdagen. Als uw kinderen zich vermaken bij Dormio Fun & Active dan hoeft u nog maar één ding te doen: genieten van uw vakantie! 

Speciaal voor de tieners: Dormio Fun & Active

Voor de tieners hebben wij een actief en vooral heel gezellig activiteitenprogramma samengesteld. Op het programma staan uitdagende activiteiten zoals sporttoernooien, survival work-outs en spannende spelletjes zoals levend Stratego, lasergamen of Weerwolven. Zo kunnen de tieners zich ook lekker uitleven! 

Waterpret bij Dormio Fun & Active
Dormio Fun & Active voor tieners op Dormio Resort Maastricht

De ontmoetingsplek op Dormio Resort Maastricht!

Dormio Fun & Active wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor leeftijdsgenoten genoemd. Naast alle toffe activiteiten is dit ook de plek om leeftijdsgenoten te ontmoeten en samen te chillen op Dormio Resort Maastricht. Het is als tiener tijdens de vakantie tenslotte ook lekker om even weg te zijn van de volwassenen en kleintjes en nieuwe vrienden te maken.

Meer weten? Vraag bij de receptie naar het Dormio Fun & Active programma of kijk bij aankomst op het Dormio Compass.

Dormio Fun & Active

Entertainment voor alle leeftijden

Gaan er ook jongere kinderen mee? Of wilt u als volwassene genieten van een avondje uit? Voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar is er op Dormio Resort Maastricht de Mio Kids Club. Hier organiseert Mio samen met het Fun & Entertainment team allerlei leuke activiteiten, zodat de kinderen een gezellige vakantie beleven en zich nooit hoeven te vervelen. 

Tijdens feestdagen en in de zomervakantie organiseren we, naast activiteiten voor uw kinderen, ook verschillende activiteiten voor volwassenen. Geniet op het gezellige Wilhelmus van livemuziek, speel mee met een spannende quizavond, bezoek de streekmarkt of laat uw smaakpapillen trakteren tijdens een thema-avond in onze horeca. Als dat geen gezellige vakantie wordt!

Boek nu uw vakantie op Dormio Resort Maastricht!
Fun & Entertainment op Dormio Resort Maastricht

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]