Zomervakantie in Vallorcine

De Alpen zijn bij uitstek de ideale bestemming voor een zonvakantie. De veelzijdige Alpen staan elk jaar garant voor een zomer vol zon, natuur en avontuur! Stelt u zich eens voor: u opent het raam, u ademt de frisse berglucht in en u begint de dag goed met uitzicht over de diepgroene heuvels, sneeuwwitte bergtoppen en een strakblauwe lucht. De gemiddelde zomertemperatuur in de Alpen ligt rond de 24 à 25 graden. Ideale omstandigheden om van de zon te genieten, te hiken tussen de groene heuvels en felgekleurde bloemen en te genieten van uitdagende zomerse activiteiten. De perfecte zomertemperatuur in de bergdorpjes is te danken aan het hoogteverschil van 3600 meter. In de lagere gebieden is het zomers warm, maar bovenop de gletsjers zijn er, ook in de zomer, verschillende pistes te vinden waarop u kunt skiën.

 

Boek hier uw verblijf in Vallorcine >>>
Zomervakantie in Vallorcine
Veelzijdig berggebied

Veelzijdig berggebied

Wandelen, mountainbiken, raften, wielrennen, paragliden, kanoën, helikoptervluchten, karten, paardrijden; in de zomer is het activiteitenaanbod in de Alpen enorm. En daarna kunt u lekker ontspannen in de zon bij 25 graden aan een bergmeer. Naast alle avontuurlijke activiteiten en overweldigende natuur zijn de vele bergdorpjes zeker een bezoekje waard. Vaak vindt u er leuke musea, kastelen en kloosters, interessante oude ambachten en heerlijk lokale gerechten. De diversiteit aan landschappen, de ideale temperaturen en de goede bereikbaarheid per auto, trein en vliegtuig maken de Alpen tot het ideale zomerverblijf.

Schitterend Frans Alpengebied bij Vallorcine

In het schitterende Franse Alpengebied rond Vallorcine kunt u vele sporten beoefenen zoals raften, kajakken, kanoën, wielrennen, mountainbiken en nog veel meer. U kunt de prachtige natuur ook vanuit de lucht bekijken tijdens het paragliden. De omgeving in de Alpen is ruig, maar staat vooral tijdens het voorjaar en de zomer prachtig in bloei. Alle reden voor heerlijke zomerwandelingen waarbij u een verbluffend uitzicht heeft op de toppen van de Mont-Blanc. Vanuit het nabijgelegen Chamonix kunt u letterlijk alle kanten op.

 

Boek hier uw verblijf in Vallorcine >>>
Sporten in Vallorcine

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]