Wanneer wilt u overnachten?

Michelin-sterren Restaurant Rantrée

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje bevindt zich panoramarestaurant Rantrée, met een fantastisch 360 graden uitzicht over Maastricht en het Limburgse landschap. Bij Rantrée komen gezelligheid én haute cuisine samen. Het is eigentijds en sfeervol, modern, maar toch chic. Dezelfde balans ziet u terug in de gerechten en de bijpassende wijnen. Onlangs is Restaurant Rantrée bekroond met een Michelin-ster!

Panoramarestaurant Rantrée
Dineren bij Restaurant Rantrée in Maastricht

Gastronomie voor iedereen

Elke twee maanden stelt chef-kok Ralph Hermans een nieuwe tongstrelende en verrassende menukaart samen. Sommelier Jennifer Silvius-Hermans zorgt ervoor dat de wijnen hier naadloos op aansluiten. Met hun keukenbrigade werken zij met passie aan een plek waar haute gastronomie bereikbaar is voor iedereen, waar u samen kunt genieten en waar alles klopt tot in de kleinste details.

 

Boek hier uw overnachting >>>

Geniet van een heerlijke lunch of diner

Restaurant Rantrée is geopend voor lunch en diner. De keuken van Rantrée gaat graag mee met de seizoenen, daarom passen ze de menu’s regelmatig aan om u van elk seizoen het beste te kunnen serveren. De uitgebreide menukaart biedt mogelijkheden om heerlijk te genieten van 7 gangen. Voor een overzicht van de actuele openingstijden en om online te reserveren, gaat u naar de website van Restaurant Rantrée.

Kom lunchen of dineren bij Rantrée tijdens uw verblijf bij Dormio Resort Maastricht
't Proeflokaal Eten in Maastricht

Eten & drinken

In het bourgondische Limburg staat heerlijk eten en drinken natuurlijk hoog in het vaandel! Bij Dormio Hotel De Prins van Oranje vindt u diverse eet- en drinkgelegenheden. Haal lekkere broodjes en Limburgse lekkernijen bij de bakkerij op het Wilhelmus, geniet van een heerlijke lunch of diner van 't Proeflokaal Eten of ga lekker snacken bij Dousberg Snack. Genieten in uw suite of appartement? Bestel dan een gezellige borrelbox met een bier- of wijnpakket. 

Bekijk de horecafaciliteiten >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]