Wanneer wilt u op vakantie?

Zakelijke bijeenkomsten op Dormio Resort Eifeler Tor

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie op een unieke plek? Ontdek dan nu de mogelijkheden van Dormio Resort Eifeler Tor! Vergaderingen, incentives, congressen, teambuilding of events: Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over alle mogelijkheden en faciliteiten die nodig zijn om uw zakelijke evenement tot een succes te maken. Met onze luxe vergaderzalen en de unieke Business Bar bent u verzekerd van een geslaagd bedrijfsevent. We vertellen u graag ons geheim: de frisse lucht van de Rursee, waarop u een mooi uitzicht heeft vanaf het park, inspireert u tijdens het werk en blaast alle zorgen weg. Komt u dat ook ervaren?

Bekijk onze vergaderzalen

De vergaderzalen en restaurants op Resort Eifeler Tor zijn uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst. Hier bent u aan het juiste adres voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst! De luxe villa’s op het resort maken ook meerdaagse evenementen of vergaderingen in een kleinere, intieme setting mogelijk. Uiteraard zijn onze locaties voorzien van de gewenste audiovisuele middelen. De dag kan worden afgesloten met een borrel in onze exclusieve Business Bar. Wij nodigen u van harte uit de locaties te bezichtigen.

Grote Conferentiezaal voor maximaal 200 personen in het Dormio Resort Eifeler Tor

Grote Conferentiezaal tot 200 personen

Vergadervilla's tot 12 personen

Vergadervilla's tot 12 personen

Business Bar tot 100 personen

Business Bar tot 100 personen

Restaurant "Casa Ruscello" tot 120 personen

Restaurant "Casa Ruscello" tot 120 personen

Restaurant "Heimbacher Brauhaus" tot 120 personen

Restaurant "Heimbacher Brauhaus" tot 120 personen

Grote Conferentiezaal voor maximaal 200 personen in het Dormio Resort Eifeler Tor

Torzaal: conferentiezaal tot 200 personen

Kroonluchters, met fluweel beklede stoelen, spiegels met gouden lijsten – hier wordt geen luxe hotel beschreven, maar de Torzaal van Dormio Resort Eifeler Tor. Deze zaal is van alle gemakken voorzien en daardoor geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten. De Torzaal heeft een capaciteit van 200 personen in theateropstelling, maar uiteraard zijn er ook andere zaalopstellingen mogelijk. Wij bespreken graag uw wensen!

Vergadervilla’s tot 12 personen

Maak van uw feest of vergadering een meerdaags evenement en kom tot rust in één van onze villa’s of appartementen. Onze vergadervilla's bieden vergaderruimte voor maximaal 12 personen en overnachtingsmogelijkheden onder één dak. De villa's zijn te boeken in verschillende categorieën (comfort of luxe). In de vergadervilla is het ook mogelijk om gebruik te maken van een flip-chart en/of een beamer.

Conferentie Villas in Dormio Resort Eifeler Tor
Business Bar in het Dormio Resort Eifeler Tor

Business Bar tot 100 personen

Werkstress verdwijnt als sneeuw voor de zon als u onder het genot van een verkoelend drankje bijpraat met uw collega’s in onze Business Bar. Geniet van een elegante longdrink, fruitige cocktail of ons Heimbacher bier. De onderste verdieping van de markante toren stijgt hoog uit boven de Rurvallei en is exclusief gereserveerd voor bezoekers van de conferentiezaal. De Business Bar biedt plaats aan maximaal 100 personen.

Restaurant Heimbacher Brauhaus of Casa Ruscello tot 120 personen

Op het resort bevinden zich twee verschillende restaurants. Het Heimbacher Brauhaus is een sfeervol restaurant dat typisch Duitse gerechten serveert. In het Italiaanse restaurant Casa Ruscello waant u zich in Italië met heerlijke pasta’s en pizza’s. Deze sfeervolle ruimtes lenen zich ook erg goed voor uw zakelijke bijeenkomst. We kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Restaurant Heimbacher Brauhaus voor max. 120 personen

Uitgebreide mogelijkheden

Teambuilding

Toe aan wat ontspanning na een lange dag vergaderen? Of bent u op zoek naar leuke activiteiten in het kader van teambuilding? Het resort en de natuurrijke omgeving bieden tal van mogelijkheden! Enkele voorbeelden:

  • Wandel- en fietstochten, met of zonder begeleiding
  • Wijn- en bierproeverijen
  • Sportieve belevingstours
  • Rondvaart over de Rursee

Arrangementen

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw evenement. De op maat gemaakte programma’s laten niets te wensen over: ontbijt, lunch- of een dinerbuffet, taart of een reservering in één van onze restaurants, alles is mogelijk. En met ons speciaal gebrouwen Heimbacher Bier kunt u met uw collega’s proosten op een geslaagde werkdag. Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]