Wanneer wilt u op vakantie?

Welkom bij de Mio Kids Club!

U vakantie met het hele gezin is natuurlijk pas geslaagd als uw kinderen een topvakantie hebben gehad! Op Dormio Resort Eifeler Tor zorgen wij er daarom voor dat er voor uw kinderen van alles te beleven is. Als uw kinderen spelen en nieuwe vriendjes maken in de Mio Kids Club kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten.

Mio Kids Club op Dormio Resort Eifeler Tor

Speciaal voor onze jongste gasten: Mio Kids Club

Mio zorgt er samen met het Fun & Entertainment team voor dat er allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in de Mio Kids Club. Houdt uw kind van dansen, knutselen of buitensportactiviteiten? In de Mio Kids Club hoeven kinderen zich tijdens schoolvakanties en feestdagen nooit te vervelen! Wilt u met het hele gezin lekker actief bezig zijn? Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Bij de receptie en in het Dormio Compass kunt u het volledige programma van de Mio Kids Club vinden.

Boek nu uw vakantie op Dormio Resort Eifeler Tor!

Ontmoet Mio: ons vriendelijke huisdier!  

Mio is ons altijd vrolijke en lieve huisdier die op Dormio Resort Eifeler Tor woont. Mio houdt van de gezelligheid in de Eifel. Aan zijn iets te dikke buik kun je zien dat hij van lekker eten houdt, vooral de hamburgers van Imbiss Der Turm eet hij graag. Mio houdt van speurtochten, luieren, eten, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar spannende verhalen. U komt hem in de schoolvakanties en op feestdagen regelmatig tegen op het resort om vriendjes en vriendinnetjes te maken, samen te spelen en high-fives uit te delen.

Spelen met onze mascotte Mio

Kom alvast in de vakantiestemming!

Bekijk Mio op YouTube

Mio's Cadeau Rad

Mio vindt het leuk om cadeautjes uit te delen daarom gaat hij met zijn Mio Cadeau Rad op pad langs uw vakantiewoning of appartement. Spelen uw kinderen ook mee?

Boek uw verblijf hier >>

Luister naar Mio op Spotify

Volg Mio ook op social media en mis niks van zijn avonturen! 

Entertainment voor alle leeftijden!

Gaan er ook oudere kinderen mee? Of wilt u als volwassene genieten van een avondje uit? Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar organiseren we daarom op het resort allerlei toffe activiteiten tijdens de schoolvakanties en feestdagen. Dormio Fun & Active wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor leeftijdsgenoten genoemd. 

Tijdens feestdagen en in de zomervakantie organiseren we, naast activiteiten voor uw kinderen, ook verschillende activiteiten voor volwassenen. Geniet op de gezellige promenade van livemuziek, speel mee met een spannende bingo-avond of laat uw smaakpapillen trakteren tijdens een thema-avond in onze horeca. Als dat geen gezellige vakantie wordt!

Boek nu uw vakantie!
Bingo avond op Dormio Resort Eifeler Tor

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]