Wanneer wilt u op vakantie?

Faciliteiten op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Op Dormio Resort Berck-sur-Mer kunt u gebruikmaken van diverse faciliteiten. Zo kunt u lekker onbezorgd genieten van een heerlijk verblijf aan de Franse Opaalkust. Op ons resort heeft u toegang tot gratis wifi en de beschikking over een privé parkeerplaats bij uw vakantiewoning. Dat maakt uw verblijf in Frankrijk nog aangenamer!

 

Ontdek het resort >>

Receptie: voor al uw vragen

Heeft u vragen over ons resort, de faciliteiten of bent u op zoek naar tips over leuke activiteiten in de omgeving van Berck-sur-Mer? Wij helpen u graag! U kunt met al uw vragen terecht bij onze receptie.

Boek hier uw verblijf >>

Speel, dans en zing bij de Mio Kids Club

De jongste gasten kunnen zich tijdens de zomervakantie volop vermaken in de Mio Kids Club! Ons Fun & Entertainment team organiseert de leukste activiteiten vanuit de feestelijke en luxe Mio tent. Komen uw kinderen ook lekker knutselen, spelen en dansen op de vrolijke muziek van Mio?

Barbecueën bij uw eigen vakantiewoning

Wilt u lekker barbecueën bij uw eigen vakantiewoning? Dat kan! Op Dormio Resort Berck-sur-Mer kunt u een barbecue huren bij de receptie. Zo kunt u bij uw eigen accommodatie genieten van heerlijk eten én een ontspannen verblijf.

Bekijk alle vakantiewoningen >>

Haal een lekker schepijsje bij de ijsfiets

Voor wat verkoeling kunt u deze zomer een heerlijk schepijsje halen bij de ijsfiets! Wij fietsen dagelijks tussen 14.00 uur en 19.00 uur rond op ons resort met de lekkerste ijsjes. Zo kunt u lekker afkoelen bij uw eigen vakantiewoning.

E-chopperen langs de Opaalkust

Tijdens uw verblijf is het zeker een aanrader om de prachtige Opaalkust te ontdekken. U kunt de omgeving al wandelend of fietsend verkennen, maar ook op een stoere e-chopper! Deze elektrische motorfietsen hebben brede banden en een hoog stuur waardoor het een bijzondere verschijning is. De e-choppers gaan maximaal 25 kilometer per uur en zijn te huur bij de receptie op ons resort. Wanneer komt u rondtoeren op een e-chopper en lekker uitwaaien langs de mooie Franse kust?

Boek hier uw verblijf >>

Begin de dag goed met de broodjesservice

Wilt u de dag goed beginnen met heerlijke, verse broodjes? Bestel dan de dag van tevoren voor 18.00 uur uw favoriete broodjes! Wij zorgen ervoor dat uw verse broodjes de volgende dag vanaf 8.30 uur klaar liggen bij de receptie. Welk broodje heeft u het liefst bij uw ontbijt? Een stokbrood, croissantje, rozijnenbroodje of één van de andere lekkere broodjes; er is keuze genoeg!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]