Over Dormio Resorts & Hotels

Dormio Resorts & Hotels is gespecialiseerd in de verhuur, beheer en management van resorts en hotels in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. In al onze resorts en hotels staat een optimale vakantiebeleving, een hoog serviceniveau en gastvrijheid centraal zodat u onbezorgd van een heerlijk verblijf kunt genieten.

Dormio Resort Flaine

U vindt ons op toeristische toplocaties

De locaties van onze resorts en hotels zijn uniek. Of u nu op zoek bent naar een verblijf aan het strand, een wintersportverblijf in de Franse Alpen, een stedentrip in eigen land of een vakantie midden in de natuur; het aanbod van Dormio Resorts & Hotels is erg divers. Alle resorts en hotels gebouwd in de stijl van het desbetreffende land zodat u écht het gevoel heeft even lekker weg te zijn.

Bekijk onze resorts en hotels!

U geniet bij ons van uitgebreide faciliteiten

Op onze resorts en hotels vindt u uitgebreide faciliteiten voor jong en oud! Veel resorts zijn uitgerust met heerlijke wellnessfaciliteiten zodat u er heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast kunt u denken aan een binnenzwembad, horecafaciliteiten, een minimarkt en de verhuur van bijvoorbeeld fietsen, boten of kajaks. Ook hebben wij aandacht voor onze kleine gasten! Op diverse resorts vindt u leuke speeltuinen en de Mio Kids Club waar onze vriendelijk mascotte Mio met het Fun & Entertainment team leuke activiteiten organiseren voor kinderen.

Dormio Resort Eifeler Tor
Dormio Resort Obertraun

U kiest uw verblijfsduur flexibel

Flexibiliteit is bij Dormio erg belangrijk. Om aan uw vakantiewensen te kunnen voldoen kunt u bij ons het aantal dagen dat u wilt verblijven dus flexibel kiezen. U bepaalt zelf op welke dag u aankomt, hoe lang u blijft en op welke dag u uitcheckt. Een midweek, lang weekend of bijvoorbeeld 10 dagen naar uw favoriete vakantiebestemming? Het is allemaal mogelijk! Hierbij bent u dus niet gebonden aan vaste periodes of aankomstdagen.

Boek nu uw verblijf!

En bovendien: u ontspant met onze hoogwaardige service

Kwaliteit en comfort staan voorop bij Dormio Resorts & Hotels!. Bij aankomst op één van onze resorts of hotels kunt u zich bij de receptie melden waar u hartelijk wordt welkom geheten. Na het inchecken verwijzen onze receptionisten u graag naar uw vakantiewoning, appartement of hotelsuite. Hier treft u opgemaakte bedden bij aankomst, als dat geen goed begin van de vakantie is. Tijdens uw vakantie kunt u uiteraard met al uw vragen terecht bij onze receptie. De uitgebreide faciliteiten op het resort zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Dat noemen wij nou: onbezorgd genieten!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]