Onbezorgd genieten
van een onvergetelijk verblijf!

Onbezorgd genieten
van een onvergetelijk verblijf!

Over Dormio Resorts & Hotels


Dormio Resorts & Hotels is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van resorts en hotels op toeristische toplocaties in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. In al onze resorts en hotels staat een optimale vakantiebeleving, een hoog serviceniveau en gastvrijheid centraal, dat noemen wij genieten volgens Dormio. Ontdek hieronder meer informatie over Dormio Resorts & Hotels.

Boek hier je verblijf
Verblijf op toeristische toplocaties

Verblijf op toeristische toplocaties

De locaties van onze resorts en hotels zijn uniek. Of je nu op zoek bent naar een verblijf aan het strand, een wintersportverblijf in de Franse Alpen, een stedentrip in eigen land of een vakantie midden in de natuur; het aanbod van Dormio Resorts & Hotels is erg divers. Alle resorts en hotels zijn gebouwd in de stijl van de desbetreffende omgeving zodat je écht kunt genieten van het vakantiegevoel.

Geniet van hoogwaardige faciliteiten

Op het merendeel van onze resorts en hotels vind je hoogwaardige faciliteiten voor jong en oud! Een aantal resorts zijn uitgerust met diverse wellnessfaciliteiten zodat je er heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast kun je denken aan een binnenzwembad, horecafaciliteiten, een minimarkt en de verhuur van bijvoorbeeld fietsen, boten of kajaks. Ook vind je op een deel van onze resorts een Fun & Entertainment programma. Dat wordt volop genieten voor iedereen!

Bekijk onze resorts & hotels

Animatie voor alle leeftijden

Op een deel van onze resorts vind je leuke speeltuinen en de Mio Kids Club waar onze ons vriendelijke huisdier Mio samen met het Fun & Entertainment team allerlei leuke activiteiten organiseert voor kinderen. Daarnaast is er op een aantal resorts ook animatie voor tieners en volwassenen. Ideaal voor je familievakantie!

Lees meer
Animatie voor alle leeftijden
Kies je verblijfsduur flexibel

Kies je verblijfsduur flexibel

Flexibiliteit is bij Dormio erg belangrijk. Om aan je vakantiewensen te kunnen voldoen, kun je bij ons het aantal dagen dat je wilt verblijven flexibel kiezen. Je bepaalt zelf op welke dag je aankomt, hoe lang je blijft en op welke dag je uitcheckt. Een midweek, lang weekend of bijvoorbeeld 10 dagen naar je favoriete vakantiebestemming? Het is allemaal mogelijk! Hierbij ben je dus niet gebonden aan vaste periodes of aankomstdagen.

En bovendien: ontspan met onze hoogwaardige service

Kwaliteit en comfort staan voorop bij Dormio Resorts & Hotels! Bij aankomst op één van onze resorts of hotels kun je je bij de receptie melden waar je hartelijk wordt ontvangen. Na het inchecken verwijzen onze receptionisten je graag naar je vakantiewoning, -appartement of hotelsuite. Hier tref je opgemaakte bedden bij aankomst. Als dat geen goed begin van de vakantie is! Tijdens je verblijf kun je uiteraard met al je vragen terecht bij onze receptie. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Dat noemen wij nou: onbezorgd genieten!

Boek hier je verblijf
Bekijk al onze resorts & hotels

Bekijk al onze resorts & hotels

Wil je een weekendje weg in eigen land, een midweek weg net over de grens of genieten van een heerlijke vakantie aan de kust? Het kan allemaal bij Dormio! Ontdek al onze resorts en hotels!

Ontdek onze bestemmingen
Boek hier je onbezorgde verblijf

Boek hier je onbezorgde verblijf

Geniet van een heerlijk verblijf in een comfortabele accommodatie op een toeristische toplocatie en ontspan dankzij onze hoogwaardige service. Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Zoek en boek je verblijf