Restaurant Rantree: exclusief geopend voor gasten van Dormio Hotel De Prins van Oranje!

20-05-2020

Van donderdag 28 mei tot en met zondag 31 mei zal restaurant Rantrée haar deuren openen exclusief voor gasten van Dormio Hotel De Prins van Oranje. Bekijk nu ons arrangement!

Dineren op hoog niveau

Wil je culinair genieten in een unieke omgeving? Of ben je toe aan quality time met z’n tweeën? Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje kun je letterlijk én figuurlijk dineren op hoog niveau! Hier bevindt zich restaurant Rantrée, een eigentijds restaurant met een fantastisch 360 graden uitzicht over de Maastrichtse binnenstad en het Limburgse landschap. Ook het eten en de wijnen zijn van een uitmuntend niveau; onlangs werd Rantrée door Michelin bekroond met een ster!

Exclusief geopend voor gasten van Dormio Hotel De Prins van Oranje

Waar je normaal ruim van tevoren een tafeltje moet reserveren, kunnen we je nu iets heel speciaals aanbieden. Van donderdag 28 mei tot en met zondag 31 mei zal restaurant Rantrée haar deuren openen exclusief voor gasten van Dormio Hotel De Prins van Oranje. Met ons speciale Dine & Stay arrangement combineer je een heerlijk avondje uit met een romantisch verblijf in Maastricht.

Boek nu uw Dine & Stay arrangement!

Je hebtt de keuze uit 2 verschillende arrangementen: 

  • Dine & Stay 5-gangen menu
    Dit arrangement bestaat uit een 5-gangen diner bij Rantrée, een overnachting in een luxe suite van Dormio Hotel De Prins van Oranje en een heerlijk ontbijt op je kamer of om mee te nemen.
    Arrangementsprijs € 124,50 per persoon (excl. toeristenbelasting à € 5,50 p.p.p.n. en dranken)

  • Dine & Stay 6-gangen menu 
    Dit arrangement bestaat uit een 6-gangen diner bij Rantrée, een overnachting in een luxe suite van Dormio Hotel De Prins van Oranje en een heerlijk ontbijt op je kamer of om mee te nemen.
    Arrangementsprijs € 137,50 per persoon (excl. toeristenbelasting à € 5,50 p.p.p.n. en dranken)

Reserveren

Er is slechts een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar, dus reserveer snel! Hiervoor kun je per e-mail contact opnemen met Restaurant Rantrée via reservations@rantree.nl.