Restaurant Rantrée bekroond met eerste Michelin-ster!

14-01-2020

Tijdens de presentatie van de nieuwe Michelin Gids 2020 gistermiddag heeft Restaurant Rantrée haar eerste Michelin-ster ontvangen.

Dit restaurant bevindt zich op de 8e verdieping van Dormio Hotel de Prins van Oranje, onderdeel van Dormio Resort Maastricht. Deze waardering maakt Dormio het eerste en enige vakantiepark in Nederland met een sterrenrestaurant!  

Jaarlijkse uitreiking Michelin-sterren
De jaarlijkse sterrenregen van Michelin vond plaats in Theater De La Mar in Amsterdam. Nadat Restaurant Rantrée eerder al door collega Jeune Restaurateurs werd uitgeroepen tot JRE Restaurant van het Jaar, waren ze gisteren één van de acht gelukkigen met een eerste Michelin-ster. In totaal staan er dit jaar 111 restaurants in de Michelin Gids, waarvan 2 met drie sterren, 17 met twee sterren en 92 restaurants met één ster.

Felicitaties
Met veel passie en kwaliteit is door eigenaren Ralph Hermans en Jennifer Silvius-Hermans en het team heel hard gewerkt om wat bijzonders neer te zetten. Namens het gehele team van Dormio feliciteren wij Rantrée van harte met deze terechte erkenning van de kwaliteit! Don van Schaik, CEO van Dormio Group, verwoordt het als volgt: “We willen Jennifer en Ralph en hun hele team van harte feliciteren met deze erkenning en nodigen iedereen uit om zelf te ervaren wat deze culinaire helden kunnen!” Resort Manager Cees Santifort van Dormio Resort Maastricht voegt hieraan toe: “Rantrée was al een verrijking voor het resort, maar deze ster is een prachtige bekroning!”

Over Restaurant Rantrée
Panoramarestaurant Rantrée bevindt zich op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje met een fantastisch 360 graden uitzicht over de Maastrichtse binnenstad en het Limburgse en Belgische landschap. Bij Rantrée komen gezelligheid én haute cuisine samen. Het is eigentijds en sfeervol, modern, maar toch chic. Dezelfde balans ziet je terug in de gerechten en de bijpassende wijnen. Klik hier voor meer informatie over Restaurant Rantrée.

Restaurant Rantrée

Restaurant Rantrée bekroond met eerste Michelin-ster!

Auteur:

Cees Santifort

Graag stel ik mij aan u voor! Mijn naam is Cees Santifort, ik ben werkzaam als Resort Manager bij Dormio Resort Maastricht. In mijn rol als Resort Manager zorg ik er samen met mijn gehele team voor dat u een leuke, geslaagde vakantie heeft. Of dat uw weekendje Maastricht er één wordt om nooit te vergeten. Daarnaast ben ik er voor verantwoordelijk dat we u de hoogste kwaliteit van service en accommodatie bieden: voor jong en oud, voor vakantievierders en de zakelijke gast. Gezelligheid en oprechte aandacht voor uw wensen staan daarbij altijd voorop. Laat het ons weten wanneer u iets mist of wanneer u vindt dat we het beter moeten doen en vertel het anderen wanneer u tevreden was bij ons. Ik hoop u graag (nogmaals) te verwelkomen bij Dormio Resort Maastricht!