Hoogwaardig en culinair genieten
met panoramisch uitzicht

Hoogwaardig en culinair genieten
met panoramisch uitzicht

Restaurant Rantrée: bekroond met een Michelinster


  • Michelinsterrenrestaurant
  • Op de achtste verdieping
  • Panoramisch uitzicht over de prachtige omgeving
  • Perfect te combineren met een overnachting bij De Prins

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje bevindt zich het luxueuze panoramarestaurant Rantrée, met een fantastisch 360 graden uitzicht over Maastricht en het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Bij Rantrée komen gezelligheid én haute cuisine samen. Het is eigentijds en sfeervol, modern, maar toch chic. Dezelfde balans zie je terug in de gerechten en bijpassende wijnen. Restaurant Rantrée is tevens bekroond met een Michelinster; de ideale locatie om hoogwaardig en culinair te genieten in Maastricht!

Meer horeca bij het hotel

Gastronomisch genieten bij restaurant Rantrée

Elke twee maanden stelt chef-kok Ralph Hermans een nieuwe en verrassende menukaart samen zodat je bij restaurant Rantrée altijd culinair kunt genieten van ongekende specialiteiten. Sommelier Jennifer Silvius-Hermans zorgt ervoor dat de internationale topwijnen hier naadloos op aansluiten. Met de gepassioneerde keukenbrigade werken zij vol enthousiasme aan een plek waar haute gastronomie bereikbaar is voor iedereen, waar je samen kunt genieten en waar alles klopt tot in de kleinste details. Laat je verrassen!

Boek hier je overnachting

Hoogwaardig lunchen of dineren bij restaurant Rantrée met prachtig uitzicht

Bij sterrenrestaurant Rantrée kun je dagelijks terecht voor een heerlijke lunch of diner. Onder het genot van een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap proef je de specialiteiten die met zorg zijn samengesteld de beste seizoensproducten bevatten. Bij Michelinsterren Restaurant Rantrée kun je tot wel 7 gangen bestellen. Bekijk de actuele openingstijden en om online te reserveren op de website van restaurant Rantrée.

Rantrée

Eten en drinken bij ons hotel in Maastricht

In het bourgondische Limburg staat heerlijk eten en drinken natuurlijk hoog in het vaandel! Bij Dormio Hotel De Prins van Oranje vind je naast restaurant Rantrée nog meer eet- en drinkgelegenheden. Haal lekkere broodjes en Limburgse lekkernijen bij de bakkerij op het Wilhelmus, geniet van een heerlijke lunch of diner in 't Proeflokaal Eten of ga lekker snacken bij Dousberg Snack. Tip: je kunt ook een borrelbox bestellen voor in je eigen hotelkamer, suite of appartement!