Geniet van de prachtige pistes van Dachstein-West

Geniet van de prachtige pistes van Dachstein-West

Skigebied Dachstein-West in de Oostenrijkse Alpen


  • 77 kilometer pistes
  • Hoge sneeuwzekerheid
  • Funpistes voor jong en oud

Skigebied Dachstein-West is gelegen in de Oostenrijkse Alpen en heeft ontzettend veel te bieden! Ontdek dit gezellige skigebied tijdens je wintersportvakantie op Dormio Resort Obertraun. Ons resort is dé perfecte uitvalsbasis als je het skigebied Dachstein-West wilt verkennen. Daarnaast kun je tijdens je verblijf gebruikmaken van de vele faciliteiten van het resort. Geniet van een geweldige wintersportvakantie met je vrienden of familie in Oostenrijk en verblijf op Dormio Resort Obertraun!

Ontdek het resort
Skiën en snowboarden met prachtig uitzicht in skigebied Dachstein-West

Skiën en snowboarden met prachtig uitzicht in skigebied Dachstein-West

Skigebied Dachstein-West biedt voor elk wat wils met maar liefst 77 kilometer aan pistes! Van deze piste is 7 kilometer blauw, 63 kilometer rood en 7 kilometer zwart. Tijdens een dagje skiën in Dachstein-West kun je genieten van een indrukwekkend uitzicht, perfecte pistes, de meest verstrekkende sneeuwzekerheid en moderne liftinstallaties. Kortom, een aanrader tijdens je verblijf op Dormio Resort Obertraun!

Ontdek de Gaudipistes van Dachstein-West

Ontdek de Gaudipistes van Dachstein-West

Ben je op zoek naar meer uitdaging? Bezoek dan de Gaudipistes in het skigebied Dachstein-West. Dit zijn dé funpistes voor jong en oud! Zo kun je je vermaken op de buckelpiste in Buckelpark Höhlbühel of neem de slalomafdaling inclusief tijdmeting. Houd je van een steile afdaling? Probeer dan de ‘Wilde Hilde’ met een hellingspercentage van maar liefst 67%. In skigebied Dachstein-West is er voldoende uitdaging voor iedereen.

Langlaufen in Dachstein-West tijdens je vakantie in Oostenrijk

Langlaufen in Dachstein-West

Dachstein-West is tevens een geweldig winstersportgebied voor langlaufers. Het skigebied beschikt over een groot netwerk aan langlaufloipes. De loipes in skigebied Dachstein-West zijn uitermate gevarieerd, waardoor zowel beginnende als gevorderde langlaufers hier goed uit de voeten kunnen. De omgeving waar je doorheen wordt geleid is adembenemend mooi.

Boek je wintersportvakantie bij het skigebied van Dachstein-West

Boek je wintersportvakantie bij het skigebied van Dachstein-West

Als je lekker op pad bent geweest in het schitterende skigebied Dachstein-West in en rondom Obertraun, kun je je dag goed afsluiten op ons resort. Bij het sfeervolle Restaurant Obertraun ben je van harte welkom voor een heerlijke borrel of smakelijk diner. Ben je toe aan meer ontspanning? Bezoek dan het sport- en wellnessgedeelte om volledig tot rust te komen in één van de sauna’s (tegen betaling) of het verwarmde binnenzwembad. Daarnaast geniet je van nog veel meer faciliteiten op Dormio Resort Obertraun. Kortom, de ideale bestemming voor je wintersportvakantie in skigebied Dachstein-West!