Lekker zingen, dansen, knutselen en buiten spelen met Mio

Lekker zingen, dansen, knutselen en buiten spelen met Mio

Mio Kids Club op Dormio Resort Berck-sur-Mer


  • Leuke activiteiten voor kinderen in de zomervakantie
  • Knutselen, spelen en dansen met Mio
  • Speel met nieuwe vrienden in de Mio Kids Club

Ga je met het hele gezin op vakantie? Dan is de vakantie natuurlijk pas écht geslaagd als de kinderen een topvakantie beleven! Op Dormio Resort Berck-sur-Mer zorgen wij ervoor dat er in de zomervakantie ook voor de jongste gasten van alles te beleven is. Terwijl je kinderen lekker spelen en nieuwe vriendjes maken in de Mio Kids Club en jij kunt onbezorgd genieten van een heerlijk verblijf!

Boek hier je familievakantie
Mio Kids Club: speciaal voor onze jongste gasten

Mio Kids Club: speciaal voor onze jongste gasten

Samen met het enthousiaste Fun & Entertainment team zorgt ons vriendelijke huisdier Mio ervoor dat er allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in de Mio Kids Club. Houden je kinderen van dansen of knutselen? In de Mio Kids Club hoeven kinderen zich in de zomervakantie nooit te vervelen! Bij de receptie en in het Dormio Compass kun je het volledige programma van de Mio Kids Club vinden.

Ontmoet Mio: ons vriendelijke huisdier

Mio is ons altijd vrolijke en lieve huisdier dat op Dormio Resort Berck-sur-Mer woont! Mio houdt van de gezelligheid op ons resort en in de leuke Mio Kids Club. Aan zijn iets te dikke buik kun je zien dat hij van lekker eten houdt. Mio is daarnaast ook dol op luieren, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar spannende verhalen. Je komt hem in de maand augustus regelmatig tegen op ons resort om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken, lekker samen te spelen en high-fives uit te delen!

Boek je familievakantie hier
Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Mio neemt je graag mee op avontuur! Niet alleen als je bij ons op resort bent, maar ook via zijn social media-kanalen. Mis niets van Mio’s avonturen en volg Mio op Facebook, Instagram of TikTok. Zo kun je Mio alvast leren kennen en vriendjes worden met Mio. Zien wij jullie snel op social media of op ons resort?

Facebook van Mio
Instagram van Mio
TikTok van Mio

video still

Dans je ook mee met Mio via YouTube?

Ben jij al heel nieuwsgierig naar Mio? En kun je niet wachten om Mio te ontmoeten in de Mio Kids Club? Ontmoet Mio alvast via YouTube en leer het officiële Mio-dansje op de vrolijke muziek van Mio! Daarnaast leert Mio je ook graag hoe je hotdogs kunt maken.

YouTube van Mio

Luister Mio's vrolijke liedjes via Spotify

“Mio, oe-oh, oe-oh, oe-oh” 🎵 Zing jij ook mee met de vrolijke liedjes van Mio? Op Spotify vind je allerlei leuke liedje van Mio in verschillende talen. Zo kun jij straks uit volle borst meezingen als je bij ons op het resort bent. Wat wordt jouw favoriete liedje?

Spotify van Mio