Affiliate worden van Dormio?


Dormio Resorts & Hotels beschikt over diverse vakantiebestemmingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. Onze resorts en hotels zijn van alle gemakken voorzien met luxe accommodaties op toeristische toplocaties. Wil jij onze vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland promoten? Meld je dan aan als affiliate!

Dormio Resorts & Hotels werkt hiervoor samen met het affiliate netwerk van TradeTracker.

Aanmelden als affiliate
Aantrekkelijke commissie
Luxe vakantiebestemmingen
Toeristische toplocaties
Hoogwaardige service
Het aanbod van Dormio Resorts & Hotels

Het aanbod van Dormio Resorts & Hotels

Momenteel bestaat het affiliate aanbod van Dormio Resorts & Hotels uit een breed aanbod van diverse vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Daarnaast is onze snelgroeiende organisatie continu in ontwikkeling en worden er binnenkort meerdere nieuwe bestemmingen aan ons aanbod toegevoegd.

Voordelen voor jou als affiliate bij Dormio Resorts & Hotels

Voordelen voor jou als affiliate bij Dormio Resorts & Hotels

Door het aanbod voor het hogere segment in de markt en de daar bijhorende prijzen, is de commissie die jij als affiliate ontvangt ook erg interessant! Bovendien biedt Dormio een divers aanbod aan verschillende type vakanties. Wat voor vakantie men ook zoekt, bij Dormio vind je voor elk wat wils. Van een ontspannen vakantie op een luxe strandresort aan de Spaanse kust tot een sfeervol hotel dicht bij een bruisend stadscentrum in eigen land of een actieve (wintersport)vakantie in de Franse of Oostenrijkse bergen. De kans op boekingen is daarom groot.

Hoe werkt het affiliate programma van Dormio?

Hoe werkt het affiliate programma van Dormio?

Dormio Resorts & Hotels werkt samen met het affiliate netwerk van TradeTracker. De registratie van verkopen en uitbetalingen verloopt via deze onafhankelijke partij. Wij werken met het Real Attribution systeem van TradeTracker en onze cookieduur is 30 dagen.

Via ons partnerprogramma kun je elke accommodatie op elke vakantiebestemming uit ons aanbod promoten. Je plaatst een link naar een specifieke pagina op onze website. Wanneer je bezoekers een vakantie bij Dormio hebben geboekt, betalen wij je een commissie. Deze commissie is altijd een vast percentage over de huursom van de gemaakte reservering. Dit betreft de verblijfskosten exclusief reserveringskosten, extra’s en belastingen. De commissie die je ontvangt bedraagt 4%, ongeacht voor welk seizoen de boeking wordt geplaatst.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal

Dormio heeft een uitgebreid aanbod van fotomateriaal en bannermateriaal beschikbaar gesteld via TradeTracker. Deze vind je bij de campagnevoorwaarden en mag je vrij gebruiken, echter enkel en alleen ter promotie van Dormio en niet voor algemene doeleinden.

Aanmelden als affiliate

Aanmelden als affiliate

Wil je onze resorts en hotels promoten op je website? Meld je dan aan als affiliate via TradeTracker.

Wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via affiliate@dormio.eu.