Samenwerken met Dormio Resorts & Hotels


Dormio Resorts & Hotels is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van toonaangevende resorts en hotels in binnen- en buitenland. Dormio heeft resorts en hotels op toeristische toplocaties in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. Bij Dormio staat een optimale vakantiebeleving, een hoog serviceniveau en gastvrijheid centraal. Dat noemen wij genieten volgens Dormio. Wil jij samenwerken met Dormio Resorts & Hotels? Bekijk hieronder de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Bekijk het aanbod

Samenwerken als influencer

Beschik jij over een groot netwerk op social media en wil jij jouw doelgroep graag meenemen op reis? Ontdek alle ins en outs op één van onze luxe vakantiebestemmingen en maak kennis met onze hoogwaardige service. Deel jouw vakantiebeleving bij Dormio met jouw volgers en profiteer van de voordelen van een interessante samenwerking met Dormio Resorts & Hotels.

Aanmelden als influencer

Samenwerken als affiliate

Wil jij als affiliate onze vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland promoten? Door het aanbod voor het hogere segment in de markt en de daar bijhorende prijzen, is de commissie die jij ontvangt erg interessant! Dormio Resorts & Hotels beschikt verder over een divers aanbod aan verschillende type vakanties. Wat voor vakantie men ook zoekt, er is voor elk wat wils. De kans op boekingen is daarom groot. De registratie van verkopen en uitbetalingen verloopt via de onafhankelijke partij TradeTracker.

Meer over affiliate bij Dormio

Samenwerken als touroperator

Wil jij als touroperator vakanties boeken voor jouw klanten bij Dormio Resorts & Hotels? Bij Dormio kunnen je klanten onbezorgd genieten van een onvergetelijke vakantie. Dankzij de hoogwaardige service en de luxe vakantiebestemmingen op toeristische toplocaties hebben wij een uitstekende score bij Trustpilot en andere onafhankelijke reviewsites. Bovendien beschikt een deel van onze bestemmingen over hoogwaardige faciliteiten. Kortom, onze gasten zijn verzekerd van een fijne vakantie!

Neem contact met ons op

Samenwerken als boekingsplatform

Beheer jij een boekingsplatform en wil jij je aanbod verbreden? Dan is een samenwerking met Dormio Resorts & Hotels een goede keuze. Bij Dormio vind je verschillende type vakanties, van stedentrips in eigen land tot actieve vakanties in de natuurrijke bergen en ontspannen vakanties aan zee! Bovendien bieden wij een hoogwaardige service aan onze vakantiegasten en bevinden onze resorts en hotels zich op toeristische topbestemmingen. Door de directe koppeling met een Channel Manager beschik je altijd over het actuele aanbod en de juiste prijzen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op over een samenwerking

Neem contact met ons op over een samenwerking

Heb jij interesse in een samenwerking met Dormio Resorts & Hotels? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!