Boek hier uw luxe vakantie in Oostenrijk

Sport & Wellness bij Dormio Resort Obertraun

Uiteraard kunt u ook gedurende uw vakantie uw conditie op peil houden, of juist beginnen met uw goede voornemens! Het fitnessgedeelte van het resort is voorzien van professionele apparatuur van Nautilus die ook de kenners niet teleur zal stellen. En wie wil er nu niet aan zijn conditie werken met uitzicht op de prachtige KrippensteinZowel uw aerobe- als krachttraining kunt u dus voortzetten zoals u dit gewend bent in uw eigen fitnessstudio.

 

Boek hier uw verblijf >>>
Sport & Wellness bij Dormio Resort Obertraun
Binnenzwembad

Zwembad

Ons binnenzwembad bestaat uit twee verwarmde baden. Ideaal dus om heerlijk te ontspannen, of uw spieren los te maken na een dag skiën, wandelen, of sporten. Op de tweede verdieping van het zwembad heeft u vanuit de comfortabele ligstoelen een schitterend uitzicht op de Hallstättersee en de Krippenstein. Ons tweede zwembad is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Daar is ook voldoende speelgoed voorhanden zodat uw kinderen zich geen moment zullen vervelen. Het grote bad beschikt over fijne extra’s zoals onderwater massagestralen en een jetstraal.

 

Van 21 tot en met 26 november is het zwembad gesloten.

 

Sauna

Wij hebben de beschikking over drie verschillende sauna’s, voetenbaden en stortdouches. Wist u dat een bezoek aan de sauna meer is dan alleen ontspannen? Het is ook goed voor uw gezondheid, stimuleert uw bloedsomloop en verhoogt de weerstand. Tevens ontgift het uw lichaam en uw vochtreserves worden ververst. Reserveer dus snel uw gebruik van de sauna bij de receptie!

 

Boek hier uw verblijf >>>

Massages

Natuurlijk is ontspanning het belangrijkste doel van een massage, maar wij hebben ook speciale behandelingen samengesteld gericht op vermindering van cellulitis, spier- en gewrichtsklachtenvermindering en ondersteuning bij het afvallen. Daarnaast bieden wij uiteraard ook traditionele massagetechnieken met gebruik van essentiële oliën aan.

Wellness

Daarnaast kunt u gebruikmaken van verkwikkende gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages, ondersteund door de complete lichaams- en beautylijn van Tyro.

 

Terug naar overzicht faciliteiten >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]