Wanneer wilt u op vakantie?

Fore!

15% zomerkorting voor gasten van Dormio

Golfen bij Dormio Resort Maastricht

Houdt u van golfen? Dan komt u bij Dormio Resort Maastricht uitstekend aan uw trekken. In de directe omgeving van het resort vindt u twee prachtige golfbanen. De International Golf Maastricht, op de Dousberg, bevat maar liefst 27 holes op zowel Nederlands als Belgisch grondgebied. Golf Henri Chapelle ligt eveneens in een prachtige groene, heuvelachtige omgeving. Deze golfbaan heeft maar liefst 45 holes. Beide banen bieden voor ieder een geschikte baan! Combineer uw verblijf in Maastricht dus met ontspannen golfen in een prachtige omgeving!

 

Speciale actie voor gasten

Als gast van Dormio Resort Maastricht ontvangt u 15% zomerkorting op greenfee voor volwassenen: 18 holes Championship course en 9 holes Limburg course.

 

Boek hier uw verblijf >>>
Golfen bij Dormio Resort Maastricht
International Golf Maastricht

International Golf Maastricht

De golfbaan van International Golf Maastricht, ‘De Maastrichtsche’, ligt om Dormio Resort Maastricht heen. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden en is op een natuurlijke manier ingepast in het landschap. Het is één van de hoogstgelegen golfbanen van Nederland en biedt prachtige vergezichten over Nederland en België.

 

Grensgolf in Nederland en België

De Championship Course is een ruime en veelzijdige baan van wedstrijdkaliber met 18 holes op 75 hectaren, werkelijk een lust voor het oog. De hoogteverschillen, waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers zorgen voor uitdagende 'signature' holes. Daarnaast zijn de holes grensoverschrijdend: sla af in Nederland en landt in België. 

International Golf Maastricht is een unieke golfbaan met uitgebreide oefenfaciliteiten en golfpro's die u graag helpen uw swing te verbeteren. In het gezellige clubhuis kunt u na uw ronde genieten van de Maastrichtse gastvrijheid. 

 

Boek hier uw verblijf >>>

Golf Henri-Chapelle

De golfbaan Henri-Chapelle ligt in een uitzonderlijke omgeving op 35 minuten rijden van Maastricht in het hart van de Belgische Ardennen. Het landschap is typisch voor het Land van Herve: groen en heuvelachtig. Het past perfect in een magische omgeving, omringd door bomen, hagen, velden en fruitbomen.

 

Drie verschillende golfbanen

In feite is Henri-Chapelle niet één baan, maar drie:

  • “Les Viviers”: de 18 holes-Champignonship Course van Henri-Chapelle. De baan is gemaakt van valleien, waterpartijen en bunkers en biedt een uitdaging voor de ervaring golfer.
  • “Le Charlemagne”: de tweede 18 holes-baan zal u zeker verrassen. Hij is korter dan de Viviers, maar meer technisch. Zo biedt de Charmelagne een kwaliteit spel voor elke golfer die zijn spel wil verbeteren.
  • “La Chapelle”: 9 holes met korte afstand voor de enthousiaste beginnende golfers. Het is ook zeer geschikt als eerste kennismaking met een golfparcours.

Voor elk niveau is er dus altijd een baan binnen handbereik. 

 

Boek hier uw verblijf >>>
Golfbaan Henri-Chapelle
Golfen in Maastricht

15% zomerkorting voor gasten van Dormio

Als gast van Dormio Resort Maastricht krijgt u 15% korting op zomer greenfee voor volwassenen: 18 holes Championship course en 9 holes Limburg course. De korting wordt verrekend bij de receptie van de Maastrichsche Golf op vertoon van de reserveringsbevestiging van het verblijf op Dormio Resort Maastricht.

Deze korting is niet van toepassing op 9 holes Championship course en golf clinics. De driving range is enkel toegankelijk voor golfers, er worden geen clubs uitgeleend.

Boek hier uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]