Wanneer wilt u op vakantie?

Fore!

15% korting voor gasten van Dormio

Golfen bij Dormio Resort Maastricht

Houdt u van golfen? Dan komt u bij Dormio Resort Maastricht uitstekend aan uw trekken. Als gast van Dormio Resort Maastricht ontvangt u 15% korting op Golfen bij ‘De Maastrichtse’ pal naast het resort en bij Golf Henry Chapelle’ in de Belgische Ardennen.

 

International Golf Maastricht

De golfbaan van International Golf Maastricht, ‘De Maastrichtsche’, ligt om Dormio Resort Maastricht heen. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden en is op een natuurlijke manier ingepast in het landschap. Prachtige vergezichten over Nederland en België maken de Championship Course een lust voor het oog.

 

Golf Henri-Chapelle

Golf Henri-Chapelle ligt in een uitzonderlijke omgeving op 35 minuten rijden van Maastricht in het hart van de Belgische Ardennen. Het landschap is typisch voor het Land van Herve: groen en heuvelachtig. Het past perfect in een magische omgeving, omringd door bomen, hagen, velden en fruitbomen. In feite is Henri-Chapelle niet één baan, maar drie: “Les Viviers” (18 holes), “Le Charlemagne” (18 holes) en “La Chapelle” (9 holes). Voor elk niveau is er altijd een baan binnen handbereik.

 

15% korting voor gasten van Dormio

Als gast van Dormio Resort Maastricht ontvangt u 15% korting op de reguliere greenfee. U ontvangt een 'Greenfee kortingsvoucher' bij het inchecken bij Dormio Resort Maastricht. Op vertoon van deze voucher bij de golfbaan ontvangt u de 15% korting. Deze voucher is geldig op de volgende dagen en banen:

 

De Maastrichtsche

  • The Limburg Course: maandag tot en met zondag
  • The Championship Course: maandag tot en met zaterdag


Golf Henri-Chapelle

  • Le Charlemagne: maandag tot en met zondag
  • Les Viviers: maandag tot en met zaterdag

 

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]